Gratis entree Natuurmuseum!Terug naar het overzicht

Natuurmuseum Fryslân bestaat 100 jaar. Gratis entree op alle donderdagen in 2023!*
Dit jaar (2023) bestaat het Natuurmuseum Fryslân 100 jaar! Reden voor een jaar met veel feestelijkheden én een bijzonder cadeau.

Heel 2023 is het museum gratis toegankelijk op de donderdagen (*schoolvakanties uitgezonderd). Iedereen moet de kans krijgen om naar een museum te gaan, ook mensen met een smalle beurs.

Praktisch
De gratis donderdag geldt gedurende het hele jaar 2023, officiële landelijke schoolvakanties uitgezonderd. De actie is gericht op individuele bezoekers en specifieke groepen, maar geldt niet voor scholen (zij krijgen altijd al een gereduceerd tarief). Tijdens de gratis donderdag kunnen bezoekers voor € 1 pp (ipv € 4,00) een rit in de OnderWaterSafari maken.

Er is een bepaald aantal plaatsen per dag beschikbaar en online reserveren wordt daarom sterk aanbevolen. Klik hiervoor even door via de roze websitebutton!

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden De gratis donderdag geldt gedurende het hele jaar 2023, officiële landelijke schoolvakanties uitgezonderd Prijs De gratis donderdag geldt gedurende het hele jaar 2023, officiële landelijke schoolvakanties uitgezonderd Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

Samen naar het theater!

Samen naar het theater!

We hebben de 10 leukste familievoorstellingen in Theater Sneek en De Harmonie voor je op een rijtje gezet!

Naar de Theaterspecial