Oranjewoud FestivalTerug naar het overzicht

Kom in het Pinksterweekend samen met je kids naar het leukste (klassieke) muziekfestival van Nederland!
Oranjewoud Festival is van het krieken van de dag tot het vallen van de avond puur genieten van (klassieke) muziek. De Rabo Kinderproeftuin is hier onderdeel van, en is een compleet eigen festival voor kids van 4 tot 12 jaar! Super leuk om de zomer mee in te luiden!

Tegenover Landgoed Oranjewoud ligt De Overtuin, een enorme omsloten tuin die zo is ingericht dat iedereen wel een plekje vindt om te picknicken, relaxen en te genieten van de vele gratis optredens van festivalmusici en swingende bands.
Hier is ook de Rabo Kinderproeftuin, een compleet eigen festival voor kinderen van 4 t/m 12 jaar (maar grote mensen zijn ook welkom). Verspreid over de sfeervolle Overtuin ontdek je drie dagen lang (3 t/m 6 juni) de vrolijkste voorstellingen en doe je spannendste dingen.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie:Veel activiteiten zijn gratis, zoals mini workshops waarbij kinderen kennis maken met een instrument, meewerken aan een reusachtig kunstwerk, ontspannen met kinderyoga en iedere dag een muzikale familievoorstelling. Ouders moeten per dag een festivalbandje à € 2,50 kopen voor een hele dag genieten van alles wat er te doen is.

Klik voor meer info even door via de roze websitebutton.

Oranjewoud Festival

Lindelaan
Oranjewoud
Openingstijden 2 t/m 6 juni 2022 Prijs Klik even door naar de website via de roze button voor de tarieven. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Uitgelicht

EROPUIT

EROPUIT

Heerlijk om eropuit te trekken in het mooie Friesland. Ben je benieuwd naar onze tips?

Check hier onze favorieten!