Robbentocht in de vakantie!Terug naar het overzicht

donderdag 21 februari
Vet cool: een tocht over de waddenzee op zoek naar zeehonden. Vertrekt vanaf Ameland!
Het schip de "Zeehond" neemt je mee op een superleuke tocht! De "Zeehond" is een kindvriendelijke en vooral kindveilige boot door de dichte omheining rondom het schip en er is een speelzaal voor de kleintjes.

Je kunt alleen de robbentocht doen, lekker op de boot blijven en genieten van het uitzicht. Wellicht spot je een zeehondje! of kies voor de robbentocht met schelpenbank tour.
Met deze optie bezoek je ook de schelpenbank, dus van de boot af en de bodem van de waddenzee bewandelen. Hoe cool is dat? Als het droog weer is sta je lekker met je neus in de wind op de boot, is het koud en nat dan kijk je lekker overdekt en warm. Voor elk weer dus geschikt! De tocht duurt ongeveer 2 uur, er is eten en drinken te krijgen aan boord.
Wat een te gek uitje he? 

In de voorjaarsvakantie vaart het schip op de verschillende dagen uit. Check het vaarprogramma voor tijden!
Of check de website voor alle info via de roze button.

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Fryslân? Check onze EropUit!

Robbentocht Ameland

Einde veersteiger, tweede boot rechts
Nes, Ameland
Openingstijden De afvaartijden zijn verschillend, meestal 10.30 of 13.30 uur. Check de website voor de details. Ze varen af in het voorjaar en de zomer. Prijs Kijk even op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

HALLO HERFST!

HALLO HERFST!

De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids!

Ontdek hier onze herfst tips!