icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

Telekids MusicalschoolTerug naar het overzicht

Musicalles voor kinderen bij Telekids Musicalschool in Leeuwarden. Schrijf je in voor een proefles!
Zingen, dansen en acteren voor kinderen van 4-9 jaar! De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.
 
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

De musicallessen gaan ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Sinds maart worden alle lessen zo veel mogelijk buiten – op of rondom de leslocatie – en dus fysiek gegeven.

Schrijf je NU in voor een proefles in Leeuwarden of Drachten via de roze websitebutton.

Telekids musicalschool

Wissesdwinger 1
8911 ER Leeuwarden
Openingstijden Afhankelijk van gekozen locatie en les. Zie de website Prijs Klik op de websitebutton om de verschillende tarieven te zien Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs