icon-closeMuziekwedstrijd wk 18
icon-closeMuziekwedstrijd wk 18

123fun.nlTerug naar het overzicht

Huur een activiteitenpakket zoals lasergame, boogschieten, paintball of bubbelvoetbal voor thuis!
Hoe handig is dit! Bij 123fun.nl huur je de leukste activiteiten voor een geweldig actief kinderfeestje! En om het makkelijk te maken, sturen ze alles naar je op. Welke activiteiten zijn er?

Lasergame 7+
Altijd al eens onbeperkt willen lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt? Lasergamen is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Gewapend met je geweer op zoek naar de tegenstander waarbij je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt. Spanning en plezier gegarandeerd! Minimale leeftijd vanaf 7 jaar. Boogschieten / Archery Tag 9+ Bij deze bijzondere manier van boogschieten is het de bedoeling dat je op elkaar gaat schieten met zachte pijlen! Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel Archery Tag of Archery Attack wordt genoemd. Geschikt voor kids vanaf 9 jaar. Je huurt een pakket met bogen en pijlen waarmee je een volledige dag kunt spelen. Hiermee ben je klaar om gewapend met (zachte) pijl en boog de strijd aan te gaan door op zoek te gaan naar je tegenstanders.

Paintball 9+
Ook het huren van een paintball-pakket is mogelijk! Je huurt een pakket met wapens voor een volledige dag inclusief verfballetjes. Daarnaast kan er ook gekozen voor rubberballetjes die oneindig kunnen worden hergebruikt en geen sporen van verf achterlaten. Paintball is een activiteit waar jong en oud veel plezier aan beleeft. Gewapend met je geweer op zoek naar de tegenstander waarbij je zelf moet voorkomen dat je geraakt wordt. Spanning en plezier gegarandeerd! Minimale leeftijd vanaf 9 jaar.

Bubbelvoetbal 8+
Voetballen in rugbystijl! Omhuld door een opblaasbare bubbel kun je elkaar pijnloos omver botsen. Je huurt een pakket waarmee je een volledige dag kunt spelen! Bubbelvoetbal bestaat uit een opblaasbaar pak (bubbel). In dit pak neemt de speler plaats en kan er vervolgens gevoetbald worden. Doordat je als speler in het pak zit, kun je je tegenspelers hard wegduwen zonder dat er ongelukken gebeuren. Een hilarische activiteit voor jong en oud! Minimale leeftijd vanaf 8 jaar.

Klik voor alle info en prijzen even door naar de website.

Ken je onze Uitagenda al? Check de leukste uitjes van dit moment.

123fun.nl

Rondweg 62b
8091 XK Wezep
Openingstijden Op afspraak. Prijs Voor actuele prijzen klik je even door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs