HighTea feestje in de BajesTerug naar het overzicht

Theetje drinken met je vrienden in de bajes van De Blokhuispoort in Leeuwarden.

Kom gezellig met je vrienden theetje drinken in de bewakersruimte van vroeger. Hier staan de tuttige kopjes al klaar en krijg je de regeltjes van netjes eten en drinken mee. Maar kloppen die regeltjes wel en mag je wel slurpen?

De thee is vervangen ddoor gele, groene of rode limonade en de koffiemelk heeft wel een hele eigenaardige kleur. Kortom, High Tea op een zeer humoristische wijze.

Dwangarbeid
Hierna komen jullie in de cel voor een uurtje dwangarbeid. Maar wel hele leuke dwangarbeid: Knutselen met snoep. De cel is omgetoverd tot een vrolijk snoepparadijs en je fantasie wordt aan het werk gezet om een object van snoep te maken. Om je vingers bij af te likken!

Een gezond feestje is dit niet, maar de inhoud van de goody bag maakt dit weer goed. Kies als begeleider de nuchtere tuinman Jeroen Groen, de bekakte butler neef Sebastiaan of de altijd vrolijke Ari C. Max 8 kids. Reuze benieuwd naar dit feestje? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Op zoek naar een leuk eetadresje met kids? Check dan onze leukste Uit Eten tips!

Caron Entertainment

Blokhuisplein 40 B.019
8911 LJ Leeuwarden
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs