Twee in éénTerug naar het overzicht

Kom pottenbakken en pannenkoeken eten bij de Pannekoektrein in Marrum, jummie!
Dit is wel heel leuk! Pottenbakken én pannenkoeken eten op je feestje!

Op loopafstand zit de pottenbakruimte van Irene Loonstra waar je aan de slag gaat met het maken van je eigen beker. Natuurlijk ga je de beker mooi versieren met kleuren en mooie stemels, of je naam erin schrijven. of maak een een slak, slang of egel, er is van alles mogelijk. 

Vervolgens ga je 'op reis' met De Pannekoektrein. Eerst krijg je van stationschef Trijntje natuurlijk je treinkaartje, zodat je mag meereizen. Als jarige ben je vandaag de machinist van de trein en mag je de pet van de machinist lenen. De versierde coupé in de trein ziet er al meteen heel feestelijk uit. En met de meegebrachte cadeautjes wordt het een waar feestje. 

Hierna staan in de trein heerlijke pannenkoeken voor je op tafel, die je zelf mag 'versieren' met allerlei lekkers en natuurlijk, het allerbelangrijkste, lekker opeten!! Ook is er voor iedereen ranja. Omdat het feest is bakken onze stokers net zoveel pannenkoeken voor jullie als jullie op kunnen.

Na het eten is er tijd om het spannende spoorspel te spelen of gezellig te kleuren. Als het mooi weer is, dan kun je ook nog het stationsgebied gaan verkennen met een leuke speurtocht. 

Je kunt dit feestje boeken via de roze websitebutton. 

- inclusief één cadeautje voor de jarige van de pottenbakker zelf en één van de Pannekoektrein
- voor dit feestje geldt een minimum van 8 kinderen en een maximum van 12 kinderen
- het feestje duurt in totaal ongeveer drie uur (anderhalf uur pottenbakken, anderhalf uur pannenkoeken eten)

De Pannekoektrein

Stasjonswei 24
9073 GJ Marrum
Openingstijden Dit feestje kun je vieren op vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur Prijs Dit feestje kost €19,- per persoon en met kinderijsje is de prijs €22,50 per persoon Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

September is KINDERFEESTJES maand!

September is KINDERFEESTJES maand!

Kom maar op met die feestjes! Maar dan wel een leuke en originele graag. Wij hebben een hele lijst met inspiratie voor je.

Ik wil wel ideeën opdoen