icon-closeLandelijk omniversum week 28-29
icon-closeLandelijk omniversum week 28-29

Kookstudio luciaz eeterijTerug naar het overzicht

Lekker koken met je vrienden tijdens je verjaardagsfeestje bij Luciaz Eeterij in Echten.
Kinderen vinden koken geweldig. Met elkaar creatief bezig zijn is zo leuk! Bovendien gezellig, leerzaam en erg lekker. Helemaal leuk als je dat met vriendjes en vriendinnetjes doet, bijvoorbeeld tijdens je verjaardagsfeestje. Aan het eind van de workshop krijgen de kids een receptenboekje mee naar huis.

Kookstudio luciaz’ eeterij heeft een lange ervaring in koken met kinderen. De kookworkshop voor kinderen worden speciaal op maat gemaakt. Afhankelijk van de leeftijd en de speciale wensen wordt de workshop samengesteld.

Een kookworkshop voor kinderen duurt ongeveer 3 uur en er kunnen minimaal 5 en maximaal 8 kinderen deelnemen. Minimaal 1 ouder aanwezig tijdens het verjaardagsfeestje. Kijk op de website via de roze button voor meer informatie.

Op zoek naar een leuk gezinsuitje? Kijk dan eens bij onze Erop Uit tips!

Kookstudio Luciaz' eeterij

Middenvaart 3
8537 SK Echten
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

16x een dagje uit met kinderen in Nederland

Leuk voor de zomervakantie: met het gezin een dagje op pad in Nederland. Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top uitjes voor je verzameld. Happy Simmer!

Naar de uitjes