T-Rex kinderfeestjesTerug naar het overzicht

Ben je gek op dino's? Vier dan je partijtje bij Natuurmuseum Fryslân!

Rond de expositie T-Rex zijn bij Natuurmuseum Fryslân twee leuke kinderfeestjes ontwikkeld! 

Doe de dino (4 t/m 8 jaar)
Het feestje begint met dinolimonade en dinokoekjes in museumcafé ’t Nêst. Kinderen krijgen hier een dinomasker en een stickervel met dinotanden. Na het uitpakken van de cadeaus en een lied voor de jarige gaan ze samen met de ouder/verzorger door het museum. Onderweg zijn er verschillende opdrachten, na het volbrengen ervan plakken ze een dinotand op het masker.  Die krijgt daardoor een mooi wit gebit.

T-Rex spoor (vanaf 8 jaar)
Ook dit feestje begint in museumcafé ’t Nêst. Er staat een tafel met tien vrolijke krukken waarvan één versierd is voor de jarige. Boven de tafel hangen vlaggetjes, er is dinolimonade en dinokoekjes. De feestvierders gaan na het uitpakken van de cadeaus en een lied voor de jarige op pad onder begeleiding van de ouder/verzorger. Hier doen ze het speurspel ‘T-Rex spoor’ aan de hand van een soort adventskalender. Kinderen gaan de afbeeldingen op de kaart zoeken. Als zij die gevonden hebben mogen ze het hokje openen, waar een opdracht staat vermeld. Op de achterkant van de kaart staan suggesties om thuis te doen.

Voor meer informatie over de partijtjes, klik je op de roze button. 

Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Natuurmuseum Fryslân

Schoenmakersperk 2
8911 EM Leeuwarden
Openingstijden Op reservering Prijs €12,50 per kind, begeleiders betalen de reguliere entree. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs