STOERKIDS; niet alleen stoer vanwege de kleding…

28 mei 2018
Kleding; vrouwen zijn er dol op, kinderen hebben het nu eenmaal nodig maar bij ons thuis is het best een belangrijk item. Met een papa en mama die elkaar hebben leren kennen bij een kledingbedrijf en een papa die er nu nog steeds zijn geld mee verdient. Dus shoppen wij er als ouders lustig op los om te zorgen dat de kids er een beetje gezellig bij lopen.
Eigenaressen Chantal en Ilja van Stoerkids
De Gijsbrecht van Amstelstraat is een van mijn favoriete winkelstraten in Hilversum om even rustig rond te neuzen. Lekker dicht bij huis, makkelijk bereikbaar en je hebt er alle soorten winkels bij elkaar. Shoppen is er top en als je op zoek bent naar leuke kinderkleding (en welke moeder is dat niet) dan wil ik best een geweldig adres met jullie delen.



Mijn Kidsproof shop adresje
Maak kennis met een net verbouwde en super leuke kinderwinkel op de Gijsbrecht; Stoerkids! Een ruime, gezellige zaak met kleding voor de allerkleinsten maar ook voor coole tieners, en alle leeftijden daar tussen; echt iedereen kan hier slagen. De collecties zijn opgebouwd uit drie delen;
- babykleding t/m maat 92
- kidskleding t/m maat 134/140
- tienermaten t/m maat 176
En dit alles overgoten met een Stoerkids sausje. Niet letterlijk natuurlijk maar alle kleding heeft een stoere uitstraling en heeft net even dat beetje extra pit wat een outfit zoveel leuker maakt. Lastig kiezen dus, want er hangt zoveel leuks in de rekken.



Niet alleen stoere kleding
Stoer staat overigens niet alleen voor de kleding in de winkel. Ook de twee dames achter het hele concept; Chantal en Ilja, zijn niet bang om een nieuwe stap te zetten en zich op een ander pad te begeven. Al van kleins af aan wist Chantal dat zij later een kinderkleding winkel wilde en dat die droom ook uit zou komen. Begonnen met een webshop vanuit de garage van haar vader werd haar droom om haar geld te verdienen met kleding langzaam waarheid. Op het moment dat het zo druk werd met het versturen van de artikelen vanuit de webshop en de golfuitjes van haar vader die haar hielp achter de schermen daardoor in het gedrang kwamen vond Chantal het tijd voor een volgende stap. Maar die wilde ze niet alleen zetten.



Nieuw begin
Het besluit om samen met iemand anders te gaan zoeken naar een geschikt pand voor haar kinderwinkel werd genomen tijdens een knipbeurt in de kappersstoel bij haar huidige zakelijk partner Ilja. Zij was al jaren kapster; was ook wel toe aan een nieuwe stap en zag het idee van de kinderwinkel helemaal zitten. Beide dames lieten er geen gras over groeien want op de eerste dag van het jaar 2011 namen ze het definitieve besluit om samen te gaan werken.

Verhuizen en verbouwen
Inmiddels zijn Chantal en Ilja in de afgelopen zeven jaar met de winkel verhuisd naar een groter pand, is er onlangs een verbouwing geweest en hebben de dames het logo aangepast. Allemaal een beetje meer van deze tijd en het past beter bij Stoerkids. Door de verbouwing is er meer ruimte voor de babycollectie en producten zoals knuffels, serviesjes en rugzakken komen nog beter tot hun recht.



Koffertjes
Zo ook de gepersonaliseerde koffertjes die in de winkel verkocht worden. Want wat een top kraamkado is dat; een koffertje met de naam van de baby verkrijgbaar in verschillende dessins en kleuren. De koffertjes worden in de winkel zelf gemaakt. Vandaag besteld, morgen klaar. Echt een heel leuk idee als je op zoek bent naar een origineel (kraam)cadeautje.



Passie en plezier
Maar even terug naar de winkel; want het enthousiasme van Chantal en Ilja is aanstekelijk. Ze vertellen met passie over de winkel en helpen klanten met gevoel, humor en eindeloos geduld (en dat heb je als shoppende moeder met een kind dat nieuwe kleren moet passen soms gewoon even niet). Hier kom je dus graag (terug), vooral ook omdat er zoveel leuks te koop is en kinderen nu eenmaal heel hard groeien!



Webwinkel
De webwinkel waarmee alles ooit begon bestaat overigens nog steeds en bestellingen die via de webwinkel worden gedaan kunnen in de winkel worden opgehaald of, indien nodig, omgeruild. Naar de webwinkel van Stoerkids >>>

Snel maar weer een keer bij ze langs, maar dan met de kids. Even heerlijk shoppen.

Tot snel!
Liefs,
Marielle

TIP houd de uitagenda in de gaten voor leuke evenementen op de Gijsbrecht...