3x fijne kidsproof-restaurants in 't Gooi

22 februari 2018
Uit eten gaan is voor ons echt een feestje. Even lekker niets hoeven, gezellig bijkletsen en gewoon genieten van elkaar. De kinderen vinden het óók heel leuk, maar kunnen nog niet zo lang stil zitten aan tafel. En dus zoeken wij het liefst een kindvriendelijk restaurant, maar dan wel eentje waar wij ook écht lekker kunnen eten!
Restaurant Bruis in Blaricum
De steakweken in februari zijn voor ons een schot in de roos, want we hebben maar liefst twee echte steakliefhebbers thuis. Ken je Bruis nog niet? Oei, dan heb je echt iets gemist. Wát een fijne plek! Hoog, licht, veel speelruimte voor de kids (een bioscoop, gamezone, glijbanen, minispeelhuizen en nog veel meer) én een uitgebreide kaart. Wij verheugen ons nu al op hun gezellige loungeterras in de zomer!


Restaurant LEUK in Bussum
Wij vinden héél veel plekjes leuk, maar restaurant LEUK is toch wel erg leuk ;) Kinderen kunnen zich héél lang vermaken in de speelkelder, waar ze kunnen knutselen, gamen, duplo bouwen of zelf oefenen voor het koksvak! Terwijl wij ons voorgerecht eten, krijgen de kinderen hun hoofdgerecht, zodat ze daarna van tafel kunnen en wij nog heerlijk verder kunnen eten. Wat een luxe....



Restaurant Bazs in Hilversum
Bazs is een klein jaar geleden in Hilversum geopend. Vlakbij het centrum. Zonder speciale speelruimte of terras, maar wél heel leuk om met kinderen in een relaxte sfeer te gaan eten. Een perfecte plek om samen te gaan ontbijten. Zelf vind ik een huismenu op de kaart altijd leuk en Bazs heeft dat, mét een bijpassend kindermenu. Zo kun je in stijl samen eten. Psst: je kunt hier ook afhalen!