icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Nieuw in ‘t Gooi: oppasservice Charly Cares

11 juni 2020
Met de Charly Cares Oppas App vind je eenvoudig en snel een betrouwbare oppas uit de buurt. Kun jij wel wat tijd voor jezelf gebruiken of ben je op zoek naar een nieuwe oppas? Gun jezelf een Oppas Angel, you deserve it!
Oppas service Charly Cares in 't Gooi
Heb je zin in een avondje uit? Of kun je niet wachten om wat tijd voor jezelf in te plannen? Het is af en toe zo belangrijk om aan jezelf te denken. Me-time maakt je gelukkiger, vermindert stress en geeft meer energie. Een goede oppas voor de kinderen is daarbij essentieel. De Oppas Angels van de oppasservice staan klaar om bij te springen met de zorg voor de kinderen.

Met zorgvuldige maatregelen en richtlijnen, dat wel. Eén voorbeeld van zo’n richtlijn is 1 oppas per gezin. Om zo de sociale kring klein te houden.

Een me-time box cadeau

Charly Cares denkt graag met je mee en geeft alle nieuwe ouders die de hulp van een oppas inschakelen, een exclusieve me-time box cadeau*. In deze box zitten de favourites van Founder Charly: Mr. Marvis, Naïf Care, Mamaloves, SUPS, Oot Granola en Mom in Balance. Mooie merken, waarmee jij als ouder extra wordt verwend.

De betrouwbaarheid van de oppas

Het is best spannend om een oppas via een online app te boeken. Daarom worden alle Oppas Angels persoonlijk gescreend voordat zij toegang krijgen tot de app. Ook hebben zij de nodige oppaservaring. Daarnaast is het voor ouders verplicht om na iedere oppasdienst een rating & review over de oppas te geven. Deze ratings en reviews worden continu gemonitord, om de kwaliteit te waarborgen.


Groot verantwoordelijkheidsgevoel

De Angels hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en houden de huidige maatregelen en richtlijnen goed in het achterhoofd. Oppas Roos past vast op bij 1 gezin: “Ik beperk mij tot 1 gezin en heb de afgelopen tijd geen last minute oppasdienst aangenomen. Ik beperk mijn sociaal contact op dit moment zoveel mogelijk.”


You deserve it!

Als de horeca, bioscopen en theaters open gaan, kunnen de avondjes uit gelukkig weer! En het reden ‘ik heb geen oppas, dus ik kan niet’ is nu Charly Cares beschikbaar is in ’t Gooi verleden tijd. Dus, heb jij je eerste avondje uit al ingepland? You deserve it!
*Deze actie geldt t/m 30 juni 2020 en is niet geldig in combinatie met andere acties.TIP: kijk hier voor meer Kidsproof blogs Naar de website