Kidsproof blogTerug

De speeltuinen in 't Gooi gaan weer open!

27 februari
Na het winterseizoen, als het voorjaar in de lucht hangt merk je dat iedereen weer graag naar buiten gaat. Als Pasen in zicht is, gaan ook altijd de eerste speeltuinen weer open! En daar kijken mijn kinderen elk jaar altijd enorm naar uit. Bekijk hier welke speeltuinen er zijn en welke aciviteiten er gepland staan...
Speeltuin De Eekhoorn Kortenhoef
Begin april gaat Speeltuin de Eekhoorn in Kortenhoef weer open. Kom gezellig spelen en doe mee aan de leuke activiteite die er georganiseerd zijn, jullie zijn van harte welkom van 11.00 uur tot 16.00 uur. Deze dag is er gratis entree, een hapje en een drankje.
Meer informatie >>>


Erfgooierspeeltuin Hilversum

Een van onze favoriete speeltuinen in Hilversum is de Erfgooierspeeltuin in Hilversum Noord. Met een lekker groot terras voor ouders om te relaxen! De opening is elk jaar traditiegetrouw op tweede paasdag met een groot paasfeest, check hier alle info. Ben jij erbij? Na tweede paasdag is de speeltuin open vanaf 16 april voor het seizoen.
Meer info over de opening van Erfgooiers speeltuin Hilversum >>>


Speeltuin Baarn
De speeltuin in Baarn is open vanaf 1 april. Een fijne speeltuin, ook voor de kleintjes met genoeg banken voor de ouders om te genieten van een kop koffie/thee in het voorjaarszonnetje. En uiteraard dé plek voor je eerste ijsje van dit seizoen!
Meer info over de opening van Speeltuin Baarn >>>


Oosterkwartier Baarn
De speeltuin Oosterkwartier in Baarn heeft de opening gepland op 4 april, traditiegetrouw de eerste zaterdag van april. Vanaf deze dag kun je hier weer volop spelen. Openingstijden: maandag, dinsdag en donderdag: 15.00-17.00 uur en woensdag en vrijdag zijn er speciale peuterochtenden van 10-12 uur. Zondag gesloten. Bekijk hier meer info over
Speeltuin Oosterkwartier Baarn >>>


Speeltuin Ons Genoegen Laren
Bij deze speeltuin zijn er regelmatig leuke activiteiten gepland. We houden je op de hoogte als er weer leuke activiteiten in de speeltuin georganiseerd worden. Tweede paasdag is altijd het familie paasfeest in speeltuin in Laren. De Paashaas zal er vást zijn om al die eieren in zijn mandje te verzamelen en daarna de eieren weer délen voor het rad van fortuin. Win jij leuke prijzen?
Meer info over Ons Genoegen >>>


Speeltuin de Zoutkeet Hilversum
De Zoutkeet is een begrip in Hilversum. Heerlijk om je kinderen onbezorgd te kunnen laten spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze weglopen of de straat op gaan. Door de grote omheining kunnen ze lekker vrij spelen. In de speeltuin staan bankjes, maar als ouder kun je ook op het terras zitten met verse koffie. Het openingsfeest is op 1 april. 
Meer informatie >>>


Speeltuin Don Bosco Weesp
Vrijdag 3 april is het grote openingsfeest in de populaire speeltuin Don Bosco in Weesp. Heb je hier nog niet genoeg aan? Zet het Paasfeest van 10 april dan ook vast in je agenda. Dan kun je hier weer paaseitjes zoeken, schminken tot paashaas en er is een speciale paasknutselactiviteit. En tot slot krijg je ook nog een overheerlijk gratis ijsje!
Meer info over de opening van Speeltuin Don Bosco >>>


Opening Klimbos Gooi Eemland
Op zaterdag 28 maart gaat het populaire klimbos in Lage Vuursche weer starten met ee nieuw klimseizoen. Durf jij de boom in en dan via allerlei spectaculaire routes je weg weer naar beneden te vinden?
Meer informatie >>>


Opening Speelpark Oud Valkeveen
De hele winter hebben we moeten wachten tot de poorten van het Speelpark Oud Valkeveen in Naarden weer open gaan. Op 21 maart is het dan zover. Tijd om weer te zwieren zwaaien....!
Meer informatie >>>Speelplekken die het hele jaar toegankelijk zijn:

Speelbos 't Laer
Zie het speelbos langzaamaan groen worden in de lente, speel de hele zomer onder de koele bladeren uit de zon, en stamp in de herfst en de winter door de plassen en modder in dit heerlijke bos. Omheind dus fijn voor alle leeftijden. Water pompen, muziek maken, over de boomstam-bruggen lopen... je verveelt je hier nooit!
Meer info over 't Laer >>>


Heidezicht in Bussum
De speeltuin bij Theehuis Heidezicht is ook het hele jaar open! Hier kun je alle maanden van het jaar lekker spelen. En voor ouders is er aan biede kanten van het theehuis een groot terras. Fijn!
Meer informatie over Heidezicht Bussum >>>
Binnenspeeltuinen in 't Gooi


Binnenspeeltuin Spelekids in Loosdrecht
Omdat niet altijd het zonnetje schijnt, is het ook fijn om te weten welke binnenspeeltuinen er in de buurt zijn. Met grote ballenbakken, klimtorens, skelterbaan en klimmuur is de binnenspeeltuin Spelekids in Loosdrecht niet meer weg te denken! Een fijne plek voor een studiedag, voor een regenachtige woensdagmiddag of om je kinderfeestje te vieren.
Meer info over Spelekids >>>


Binnenspeeltuin Monkeytown in Bussum
In Bussum kun je terecht bij indoorspeeltuin Monkeytown. Ook hier vind je een ballenbak en klimtoestellen.
Meer info over binnenspeeltuin Monkeytown >>>


Trampolinepark Flight Deck 53 in Hilversum

In de Clemenskerk in Hilversum vind je het unieke Trampolinepark van Hilversum. Met tal van trampolines en schuimblokken-bakken kun je hier veilig je tricks leren. Je kunt hier zelfs lessen nemen en natuurlijk ook te gekke kinderfeestjes geven. Voor de ouders is er een gezellige coffeecorner. Een echte aanrader! 
Meer info over trampolinepark Flight Deck 53 >>>Wil je eens een andere speeltuin proberen dan waar je normaal gesproken naartoe gaat? Check op de website ons overzicht met alle speeltuinen in 't Gooi >>>


Heel veel speelplezier!
Liefs,
Maud


Tip: bekijk hier de leukste ontbijtplekje met kinderen in 't Gooi