Vaderdagtip: De GooischePas voor papa

25 mei 2020
Heb jij 'm al? De GooischePas om mee te betalen bij de lokale ondernemers in 't Gooi? Lees hier hoe het werkt en hoe je meer kunt sparen voor de helden in de zorg...
De GooischePas als cadeaukaart om mee te betalen!
Wat is het?
De GooischePas is een nieuw initiatief en dient als betaalpas voor lokalen ondernemers in 't Gooi die zijn aangesloten.

Winkels, horeca en nog veel meer...
Met De GooischePas kun je lokaal shoppen, eten & drinken, knippen, ontspannen, zelfs knutselen en nog veel meer bij lokale ondernemers.



Waar kun je met de GooischePas betalen?
Bij wie kun je nu al betalen met je GooischePas? Dat is inmiddels een behoorlijke lange lijst geworden. 1 juni 2020 zijn er al meer dan 50 locaties aangesloten. Denk aan leuke winkels zoals Lodz, Sparkelized, het Olijvenhuis, Sus en so... denk aan gezellige eetgelegenheden zoals Elefante Bianco in Laren, Paisan in Hilversum, Vlaar in 's-Graveland, Tiramisu by Georges en onze favoriete Sees Conceptstore!

Maar ook zaken als boekhandel Voorhoeve, Kinderatelier Bibelebon, de tattoo shop, kano verhuur ... te veel om op te noemen, kijk hier voor een compleet overzicht van deelenemers aan de GooischePas


Hoe werkt de GooischePas?
Lokale ondernemers bij De GooischePas zijn echte Lokale Helden. Via De GooischePas sparen zij voor het goede doel: een dankjewel – in de vorm van een cadeaukaart – voor de Zorg Helden. Dit cadeautje gaan zij weer besteden bij lokale ondernemers. Zo blijven lokale bestedingen rondgaan en komen ze steeds weer terecht bij de Lokale Helden in ’t Gooi. En zo hoort ‘t.



Bijna Vaderdag
21 juni is het Vaderdag en dus besluit ik met de kinderen mooie knutsels te gaan voorbereiden die we elk jaar tijdens een feestelijk ontbijt geven. Maar naast de zelfgemaakte knutsels geven we ook atlijd een cadeautje. We kunnen natuurlijk een sportief cadeau kopen Sport 2000, een goed boek bij Voorhoeve of we kunnen papa mee uit lunchen nemen bij Vlaar in 's-Graveland, maar we kunnen ook papa een eigen GooischePas cadeaukaart geven. Dan kan hij zelf kiezen wat hij wil.

Moeilijke keuze, ik overleg nog even met mijn kids ;)


Geef de GooischePas als Cadeaukaart
Tip: bestel de De GooischePas voor je vriendinnen, de buurvrouw, de oppas, voor een verjaardag, als bedankje of gewoon ter ere van jullie onbetaalbare vriendschap!

Meer info

Klik hier voor nog meer informatie over de GooischePas >>>

Fijne Vaderadg en veel plezier met geven!

Liefs,
Maud



TIP: kijk hier voor meer tips voor Vaderdag!


Naar de website