De leukste vakantiekampen in 't Gooi en omgeving

3 juni 2020
Op kamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken. Hoe leuk is dat! ekijk de leukste kampen hier...
Kampen voor kinderen in de zomervakantie

Zeilkamp op de Loosdrechtse plassen (7+)

Als je aan 't Gooi denkt, denk je aan de Loosdrechtse plassen. Natuurlijk dé plek om te leren zeilen. Zoek jij nog een gezellig zeilkamp? Check onze site voor de leukste zeilscholen rondom de Wijdemeren. Er zijn er genoeg!
Ja, ik wil op zeilkamp 

Summer Camp in Blaricum en Hilversum (4+)

Engels voor Bengels biedt een leuk en leerzaam zomerkamp, met veel sport, dans, creativiteit en alle lessen geheel in het Engels. Het is een dagkamp in Hilversum en Blaricum van 9:00-16:00u, maar pre en after care zijn optioneel.
Meld je nu aan  



Flight Zomer Camp (7+)

Op zoek naar een vet sportief en gezellig zomer dagkamp voor de kids van 7 tot 15 jaar? Meld je aan voor Flight Camp 2020 in de zomervakantie. Flight Camp is het coole jump en outdoor sports camp in Hilversum. Check snel alle activiteiten!
Meer informatie 

Musical4Daagse (6+)

De Musical4daagse gaat deze zomer door! Hou jij van zingen, dansen en acteren? Meld je dan aan bij de Musical4daagse bij Theater Singer in Laren en maak een musical in 4 dagen voor écht publiek. Geen ervaring nodig!
Check alle info


Supercool Teen Camp (11+)

Speciaal voor jongeren vanaf 11 jaar is er een te gek summerschool programma op Kasteel Assumburg met intensieve lessen Engels gecombineerd met leuke activiteiten. Verblijf een week op het Kasteel en beleef een fantastische tijd.
Meld je aan

Ponykamp Hilversum 

Gek op paarden en pony's? Check dan het ponykamp van de Hilversumse Ponyclub! 5 dagen lang ga je samen met de andere kinderen paardrijden, knutselen, voor de paarden zorgen, de bonte avond vieren en veel meer...!
Ja dat wil ik 



Nog meer leuke kampen 

Welke kampen kunnen weer na de intelligente lockdown ivm het coronavirus? Deze en andere kampen starten deze zomer weer. Op onze site vind je een overzicht van álle kampen voor jouw zoon of dochter bij elkaar.
Bekijk alle kampen



Tip: 
bekijk hier leuke uittips voor in de zomervakantie


Naar de website