Circuslessen BussumTerug naar het overzicht

Wil je leren jongleren met ballen, kegels, messen of fakkels? Of nieuwe trucs leren met je diabolo?
Leren balanceren op de eenwieler, het koord, echte circusstelten of de grote houten bal? Zwaaien in de trapeze, klimmen in een tissu, bij een ander op de schouders staan of andere spetterende circuskunsten? Dat kan allemaal bij Circus SamBal in Bussum!

Circus is spannend, bijzonder leuk en iedereen kan het leren! Je hoeft niet heel lenig of sportief te zijn. Er is altijd een techniek die bij je past. Als circusartiest doe je geen wedstrijden maar werk je met elkaar samen om een mooie voorstelling te maken. Je bent nooit uitgeleerd in het circus, er is altijd weer iets nieuws te leren.

Zowel voor de beginnende circusartiest als voor de gevorderde jongleur of acrobaat zijn er uitdagende lessen. Vanaf 5 jaar kunnen kinderen al met de CircusLessen starten. Ook zijn er lessen voor 10  jaar en ouder. Als beginner maak je kennis met diverse CircusTechnieken op verschillende niveau’s: koorddansen, ballopen, eenwielfietsen, acrobatiek, diabolo, trapeze, tissu (klimdoek) en jongleren. Maar ook clownerie, goochelen en diverse theateroefeningen komen aan bod. Als gevorderde specialiseer je je in bepaalde technieken waar je voorkeur naar uitgaat en ben je veel bezig met trainen/oefenen.
 
In de lessen is er altijd een lesassistent aanwezig en zij is erg goed in het begeleiden van kinderen, met name in luchtacrobatiek (trapeze, tissu, etc...). 
 
Zit je op de donderdag of vrijdag op de bso SKBNM? Dan bof je! 
De bso SKBNM verzorgt het vervoer van en naar de gymzaal, maar op eigen gelegenheid komen is uiteraard ook prima. 

Locatie
De CircusLessen in Bussum worden gegeven op donderdag- en vrijdagmiddag in de gymzaal aan de Kwartellaan, naast de Julianaschool te Bussum.

Ben je nieuwsgierig? Kom kijken & doe mee! Een gratis proefles (of 2!) volgen bij Circus SamBal kan altijd! Klik hieronder op de roze button om je aan te melden via de website.

Circusfeestje
Wil je een te gek kinderfeestje organiseren? Dat kan ook bij Circus SamBal. Klik hier voor uitgebreide informatie!

Circus SamBal

Kwartellaan 4
1403 BE Bussum
Openingstijden Donderdag- en vrijdagmiddag Prijs vanaf €260 voor 30 lessen incl eindvoorstelling Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips