Volg ons op Facebook voor meer leuke tips!

Muziekles voor kleutersTerug naar vorige pagina

  • Muziekles voor kleuters
Dr. Schaepmanlaan 8,1402 BT Bussum
Meld je nu aan voor de nieuwe kleutermuziekles van de Gooische Muziekschool!
Bij de Gooische Muziekschool start weer met een leuke cursus voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool (leeftijd 4 - 6 jaar). De kern van de cursus is om spelenderwijs het muzikale gevoel te stimuleren en om een muzikale basis neer te zetten. Je kunt je aanmelden voor verschillende locaties in 't Gooi, te weten: Huizen, Eemnes, Laren, Weesp of Bussum!

De cursus duurt 15 weken. Aan de hand van verhaaltjes gaan de kleuters op reis en maken spelenderwijs kennis met muziekinstrumenten en klanken. Daarnaast vormen zingen en bewegen op muziek, spelen op kleine slaginstrumenten en doen-, luister- en samenspeeloefeningen belangrijke onderdelen van de les.

Net als op de basisschool, worden de eerstejaars en tweedejaars leerlingen vaak in dezelfde groep geplaatst. Hierdoor zijn er binnen een groep verschillen in leeftijd en muzikale ontwikkeling. De cursus is zo ingericht dat er ruimte is voor dit niveauverschil. De cursus wordt afgesloten met een presentatie voor de ouders.

Doorstromen
Wanneer leerlingen naar groep 3 van de basisschool gaan, kunnen zij doorstromen 

Instromen mogelijk
De groepen bestaan uit 6 tot 12 leerlingen. Bij minder dan 6 leerlingen wordt de lesduur aangepast. Instromen kan tot de voorjaarsvakantie.

Aanmelden
Wil je jouw kind aanmelden, klik dan via de roze button door naar de website van de Gooische Muziekschool of bel direct.

Tip: De Gooische Muziekschool biedt muzieklessen in 't Gooi aan, voor kinderen in alle leeftijden.
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

De Gooische muziekschool
Dr. Schaepmanlaan 8
1402 BT Bussum

Naar de website

Openingstijden

De cursus start vanaf 11 september. Voor actuele tijden kijk je op de website.

Prijs

15 weken €130,-
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!