Restaurant Het Vuursche BosTerug naar het overzicht

Geniet van de heerlijk poffertjes of pannenkoeken na een lange wandeling of fietstocht!
Restaurant Het Vuursche Bos beschikt over een prachtige koperen poffertjes plaat en ze laten je graag kennis maken met de meest verrassende poffertjes combinaties. Maar ze bieden uiteraard ook heerlijk pannenkoeken! Alle poffertjes en pannenkoeken zijn in Soja-olie gebakken en bovendien hebben ze Glutenvrij meel.

Er is een heerlijk tuinkamer en een ruim terras voor mooi weer. Ook met grote groepen kun je hier goed terecht (15 - 80 personen).

Kijk voor de menukaart op de website.

Wandelen of fietsen
Het restaurant ligt prachtig midden in de Lage Vuursche. Een van de fraaiste natuurgebieden van ons land. Het aaneengesloten bos is 1170 ha groot en biedt vele mogelijkheden zoals wandelroutes (vanaf 2 km) die door Staatsbosbeheer zijn uitgezet gemarkeerd met gekleurde paaltjes of gekleurde stippen op bomen. Je vind hier ook mooie fietsroutes en zelfs stoere mountainbike parcours.

Het Vuursche Bos

Dorpsstraat 25
3749 AC Lage Vuursche
Openingstijden Dinsdag t/m zondag 10.30 - 19.30 uur
Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantiekampen

Vakantiekampen

Op vakantiekamp gaan is voor de meeste kinderen een geweldig avontuur. Gave activiteiten doen én natuurlijk nieuwe vrienden maken.

Of je nu gek bent van paarden, sporten, science of een echte waterrat bent, er is altijd een zomerkamp dat bij jouw kind past.

Naar het aanbod