Le Journal HilversumTerug naar het overzicht

Restaurant Le Journal is gelegen in het centrum van Hilversum en heeft een uitgebreide menukaart!
Al sinds 2006 is Le Journal als gezellige huiskamer een begrip in het Gooi. Er wordt heerlijk gebak geserveerd en er is een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Je kunt in dit prachtige pand ook een leuk feestje geven! Of dat nu een receptie, presentatie, diner of verjaardag is. Ook een high tea is mogelijk!

Kinderen zijn echt welkom
Voor de allerkleinsten is er een compleet ingerichte verschoningshoek. Er staat zelfs een mandje met exra rompers! Verder zijn er kinderstoelen en een gezellig speelhoekje. Ook de iets grotere kids zijn welkom: elk gerecht kan aangepast worden tot 'kindermenu'. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een portie poffertjes nemen.

Locatie
Le Journal is te vinden in het centrum van Hilversum op vier minuten lopen vanaf het centraal Station.

Terras
Voor de deur is een uitgebreid terras dat in de winter verwarmd is en in de zomer kun je hier heerlijk onder de parasol zitten!

Meer informatie
Bekijk het menu en meer informatie over dit restaurant via de roze button.

Tip: gek op shoppen? Check hier de leukste kinderwinkels in 't Gooi!

Le Journal

Groest 21
1211 CZ Hilversum
Openingstijden Zie website Prijs Zie menukaart op de website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips