PannenkoekenrestaurantTerug naar het overzicht

Mmm... Pannenkoeken! Kom hier voor een pannenkoek stroop en suiker of ga jij voor een extra speciale?
Verscholen in het groen en met de Vecht als eeuwenoude metgezel ligt Vreeland. Het restaurant is een voormalig Vreeland's koetshuis uit 1871 en hier wordt al ruim 45 jaar op ambachtelijke wijze pannenkoeken gebakken met de allerbeste ingrediënten en volgens authentieke receptuur.

Menukaart
Op de menukaart vind je verschillende gerechten en natuurlijk heel veel pannenkoeken in alle soorten en maten! Kijk op het bord in het restaurant voor de specials en er zijn ook andere kindermenu's voor als je kind iets anders wil dan een pannenkoek.

Terras
Er is een terras waar je met mooi weer heerlijk buiten kunt zitten. En loop ook even langs de vecht door dit prachtige dorp. 

Familiebedrijf
Het is dan ook een echt familie bedrijf. De ouderwetse gastvrijheid en de historische ambiance zorgen ervoor dat je hier een heerlijke pannenkoek kunt eten, als diner of lunch. Buiten de pannenkoeken serveren zij ook tal van andere gerechten zodat er voor ieder wat wils is.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie en het volledige menu op de website, klik via de roze button direct door.

Eet smakelijk!

Pannenkoeken Noord Brabant

Breedstraat 8
3633 AX Vreeland
Openingstijden
Dagelijks open van 12.00 - 20.00 uur
Maandag
Gesloten
Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips