icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Heerlijke pannenkoekenTerug naar het overzicht

Naast het bekende speelpark Oud Valkeveen vind je het restaurant 't Vossenhol.
Het restaurant ligt ook pal aan het bos, heerlijk om te wandelen of een leuke speurtocht te doen met de kinderen. De kinderen krijgen bij het restaurant een leuke rugzak en onderweg los je de opdrachten op.

Menukaart
Op de kinderkaart vind je verschillende surprise kinderpannenkoeken of friet met kipnuggets of frikadel. Bij de kindermenu's zit een jongens - of meisjes-verrassing, een knuffel voor je jonge kinderen of zelfs een keuze cadeau!

Je kunt er natuurlijk heen voor een heerlijke pannenkoek, of frietjes maar er staan ook andere heerlijke (lunch)gerechten, of gewoon een kopje koffie met appelgebak op de kaart!

Kinderfeestje
Je kunt hier ook leuke kinderfeestjes organiseren bij Restaurant 't Vossenhol. De kinderen gaan dan met een eigen rugzak het bos in voor een interactieve speurtocht! 

Pannenkoekenrestaurant 'T Vossenhol

Oud Huizerweg 2a
1411 GZ Naarden
Openingstijden Woensdag t/m zondag van 12:00 - 19:30 uur Prijs Kinderpannenkoek of kindermenu vanaf €6 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is mei...!

Het is mei...!

Wat vind ik mei toch altijd een heerlijke maand, de lente hangt in de lucht, speeltuinen zijn weer open en lekker veel vrije dagen met Hemelvaart en Pinksteren.

... check hier onze eropuit tips!

Leuke tips