Restaurant Bazs HilversumTerug naar het overzicht

Bij Bazs geniet je van lekker eten, een knusse sfeer en zit je op loopafstand van Hilversum centrum.
Bazs is nieuw! Een leuk en 'kidsproof' restaurant met een goede chef-kok die ernaar streeft om zoveel mogelijk zelf te maken met zo min mogelijk voor gefabriceerde producten. Ze houden bijvoorbeeld ook rekening met een allergie of dieetwens. 
 
Leuke plek om te zitten
Bazs ligt op loopafstand van het centrum van Hilversum, vanaf de Gooische Brink loop je er in een minuutje naar toe. Ze hebben er lekkere gerechten in een leuke en ontspannen sfeer. 

Smakelijke gerechten voor iedereen
Bij Bazs vind je een gevarieerde kaart, van een (h)eerlijk gevulde vegetarische maaltijd tot een stevig vleesgerecht. In de open keuken maken ze gerechten met liefde en passie, dat zie je en dat proef je!
 
Bazs bij je thuis
Ben je een keer meer in de stemming voor thuis in plaats van uit? Bij Bazs kun je ook allerlei antipasti en gerechten afhalen, handig toch?!

Tip: aan de overkant vind je de Zwemles Winkel van de Winter Sport, loop hier eens binnen voor mooie zwemkleding van bekende merken zoals Speedo!

Restaurant Bazs

Havenstraat 13
1211 KG Hilversum
Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag:
1100 tot 20:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 20.30 uur
Prijs zie de website voor de menukaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips