Restaurant Fort HTerug naar het overzicht

Restaurant Fort H is een gezellige lunch- en dinerplek voor jong en oud, op een historische locatie!
Het bevindt zich op loopafstand van het Muiderslot, onder de rook van Amsterdam en dichtbij het Gooi. Het heeft ook een schitterend en zonnig terras aan de Vecht. 

Het cafe-restaurant is gehuisvest in een historisch fort, met een hele bijzondere geschiedenis! Het is onderdeel van de Vesting Muiden en had als doel om wapens en munitie in op te slaan. Een unieke plek dus voor lunch of diner met het gezin, of om een leuk feestje te vieren. 

Kids Specials
Voor de kinderen zijn er lekkere specials om je vingers bij af te likken! Ze kunnen kiezen uit een pannenkoek, tomatensoep en tosti's. En ook het toetje is niet vergeten: neem een lekker fruitspiesje of een bolletje vanille ijs. 

Meer weten? Klik op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste eropuit-tips voor het hele gezin op een rijtje heeft gezet? 

Restaurant Fort H

Herengracht 119
1398 AE Muiden
Openingstijden Klik op de roze websitebutton voor meer info. Prijs Klik op de roze websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips