Wintertuin ExperienceTerug naar het overzicht

Vroeger een botanische kas, nu een heerlijke plek voor een kop thee en veel speelplezier!
De Wintertuin Experience is een prachtige locatie in de voormalige botanische kas midden in het Cantons park in Baarn voor een heerlijke lunch of een uitgebreide borrel. Onze nieuwe favoriete hotspot! 

Groot terras

Je bereikt de Wintertuin Experience via de ingang van het park, heerlijk om even doorheen te wandelen! Het grote, verhoogde terras geeft een prachtig uitzicht op het park, waar de kinderen uitgebreid kunnen spelen, terwijl jij geniet van een lekkere koffie (of iets anders natuurlijk). Je zit op het terras lekker ruim. Met minder weer zit je heerlijk binnen en kijk je door de glazen wanden ook prachtig uit op het park.

Spelen en eten

Bij de Wintertuin Experience ben je zeer welkom met (kleine) kinderen. Er is een wieg waar de kleinste kindjes lekker in kunnen liggen en er zijn kinderstoelen voor iets grote kinderen. Ook is er voldoende speelgelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken. Op de menukaart vind je heerlijke gerechten, mooie wijnen, lekkere biertjes en ook voor de kinderen hebben ze een mooi aanbod met ruime keuze.

Escaperoom & parkspel (12+)

Voor de oudere kinderen (en volwassenen ;-) zijn er een gave Escaperoom & iPad parkspel. Dit kunnen ze met vrienden en vriendinnen doen, maar is ook een leuke uitdaging voor de hele familie! 

Speurtocht (3+)

Voor jonge kinderen is er een leuke speurtocht door het park, waarbij ze een eigen glazen huisje krijgen met opdrachten. Samen ga je op zoek gaan naar de naam van het vriendinnetje van Careltje! Wanneer zij het goed hebben krijgen ze na afloop een glas limonade!

Meer info

Meer weten, prijzen bekijken of meteen reserveren? Klik op de roze button om naar de website van de Wintertuin te gaan.

Tip: lees hier onze ervaring!

Wintertuin Experience

Abel Tasmanlaan 2
3742 AK Baarn
Openingstijden Zie website Prijs Klik op de paarse websitebutton voor meer info. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Januari 2022

Januari 2022

De scholen zijn weer van start! Fijn dat de kindjes weer naar school kunnen. Voor na school en in de weekenden verzamelen wij natuurlijk weer gewoon de leukste tips bij jou in de buurt.

Eropuit tips