Wandelen en spelenTerug naar het overzicht

zondag 23 februari

Café Restaurant Brambergen

Noordereinde 54d
1243 JJ 's-Graveland
Openingstijden zie website Prijs menukaart, zie website Naar de website Toon telefoonnummer
Wandelen met kinderen en daarna lekker aan de warme chocolademelk!
Wil je lekker naar buiten in de voorjaarsvakantie? Maak een mooie wandeling of doe samen met de kinderen een speurtocht, met de boswachter op pad of lekker ravotten in het speelbos!

Reserveer ook wat tijd voor een kop koffie en een chocomel of zelfs een lekkere lunch bij Café restaurant Brambergen. Met een haardvuurtje en spelletjes vermaak je je hier prima.

Speelbos

Kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen en klauteren. Er zijn loopgraven en er is een prachtige boomhut gebouwd! Zorg dat de kinderen kleren aan hebben die vies mogen worden, want er is ook een waterpomp en een vijver met stepping stones (ondiep water). Kortom een heerlijke plek om je lekker uit te leven in de natuur.

Café Restaurant Brambergen
Vroeg in de morgen komt hier het boerenbrood vers binnen, de koffiebonen geuren en de deur staat elke dag open! Terwijl kinderen in het speelbos spelen kunnen de ouders hier genieten op het terras of binnen.

Bereikbaarheid
Je kunt hier gemakkelijk per fiets naar toe. Je rijdt vanuit Hilversum via een heel kindvriendelijke fietsroute door het Corvers bos naar het Speelbos bij Brambergen.
Mocht dat niet lukken en kom je met de auto? Dan kun je hier gratis parkeren.

Kijk hier voor meer leuke uitjes in de voorjaarsvakantie

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs