Karten, klimmen, golfen...Terug naar het overzicht

zaterdag 24 juni
Beleef een spectaculaire dag vol actie bij Coronel in Huizen!

Coronel heeft een te gekke indoor Kartbaan, de grootste indoor Lasergame Arena, een Midget Glowgolf met 18 holes, en een spectaculaire Escape Room, een uitdagend indoor klimbos... maar daar stopt het avontuur niet, want hier vind je ook een te gekke VR-Arcade!

Karten

Verleg je grenzen en klim over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Het indoor klimpark van Coronel bestaat uit 3 routes op verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraad. Klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Er zijn touwladders, bruggen, netten en tokkelbanen, echt een te gek uitje!

Midgetgolf

Glow in the dark Midgetgolf, bij Coronel hebben ze 18 holes in verschillende thema’s. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone.

Lasergame

Gewapend sluipen jullie tussen autowrakken en restanten van een duistere stad. 1000m2 vol spanning en actie! Wie daag jij uit?

VR-Arcade

Stap met je team in een nieuwe realiteit en beweeg je vrij rond door de virtuele wereld. Gewapend met een VR bril en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen.

Meer info

Voor prijzen, tijden en meer informatie klik je op de roze websitebutton!

Tip: bekijk hier meer leuke uittips in 't Gooi!

Coronel Adventure

IJsselmeerstraat 314
1271 GE Huizen
Openingstijden Zie website, klik door via de roze button Prijs Zie website, klik door via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs