Musical & theaterlessenTerug naar het overzicht

donderdag 30 september
Meld je aan voor de nieuwe reeks theater- en musicallessen bij de Gooische Muziekschool!
Is jouw kind gek op toneelspelen, zingen en dansen? Ook daarvoor is plek bij de Gooische Muziekschool! Zij bieden zowel theaterlessen als een musical & dans cursus.

Leer optreden
Zij maken voor alle leeftijdscategorieën een eigen productie om aan het einde van het seizoen een optreden te geven voor ouders, broers, zussen en natuurlijk andere familieleden. Denk aan voorstellingen als Assepoester, Harry Potter, West Side Story enz.

Instromen is mogelijk
Als je het leuk vindt om mee te doen, dan word je ingedeeld in een groepje met leeftijdsgenootjes. Instromen is mogelijk tot aan de voorjaarsvakantie. Daarna ga je echt aan de slag met de voorbereidingen voor de einduitvoering.

Praktische info
MuziekTheatherSchool is voor kinderen vanaf 6 jaar op dinsdag en woensdag in Bussum en op vrijdag in Weesp. Het Gooisch Musical & Dance Center richt zich op kinderen vanaf 7 jaar op donderdag in Bussum. 

Meer informatie
De MuziekTheaterSchool is onderdeel van de Gooische Muziekschool. Meer weten? Klik dan door naar de website via de roze button.


Tip: wist je dat Kidsproof 't Gooi ook de leukste kinderfeestjes in de regio op een rijtje heeft gezet?

De Gooische muziekschool

Dr. Schaepmanlaan 8
1402 BT Bussum
Openingstijden Zie tekst Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur!

Maar we hebben ook weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips