Kerstmarkt in BaarnTerug naar het overzicht

zondag 22 december

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden 22 december Prijs Gratis
Kom gezellig naar de kerstmarkt van Hoeve Ravenstein in Baarn
Kerstmarkt
Houd je van gezond eten en lokale producten? Dan is dit evenement een echte aanrader! Op de biologische markt vind je diverse marktkramen gevuld met biologische, glutenvrije en streek producten.

Koffiedrinken of lunchen
Het Boerderijcafé en het Boerderijterras zijn eveneens open. Hier geniet je van dagvers gebak, biologische lunchgerechten, boerenschepijs en meer. Alles wordt vers bereid.

Biologisch winkelen
Natuurlijk is onze Boerderijwinkel (of liever gezegd: biologische supermarkt) ook open! Hier kun je je dagelijkse boodschappen doen. Ook kun je hier terecht voor gezonde recepten, advies of vragen over gezonde voeding, speciaal dieet of voedselallergie. 

Glutenvrij
De glutenvrije producten zijn te vinden op een aparte afdeling. Hier vind je meer dan 1.500 producten. Van soepen tot vers brood, van snoep tot bier en van broodverbeteraar tot kroketten uit de diepvries. De glutenvrije winkel biedt ook honderden andere allergenenvrije producten, zoals lactose-, melk-, suiker- en notenvrije producten. 

Superleuke kinderactiviteiten
Op het boerenerf zijn verschillende kinderactiviteiten. In de Hooitas kunnen kinderen (tegen een kleine betaling) schilderen en een mooi knutselwerk maken. In de moestuin maken ze kennis met velen soorten groente, kruiden, bloemen en hoe deze groeien en bloeien.

Meer info
Ga gezellig langs bij deze prachtige familieboerderij! Voor meer informatie kijk je op hun website, klik door via de roze button op deze pagina!

Veel plezier!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs