Kweek een LathyrusTerug naar het overzicht

zaterdag 25 maart
Kweek je eigen Lathyrus tijdens deze leuke workshop bij Hoeve Ravenstein!

Ben jij of heb jij een kindje met groene vingers? Doe dan mee met de kinderworkshop “Kweek je eigen Lathyrus” bij Hoeve Ravenstien. De workshop start met het schilderen van het kweekpotje, daarna leren de deelnemers van onze eigen tuinman en Lathyrus expert Henk hoe ze de zaadjes kunnen laten opbloeien tot een prachtige bloem. Ze krijgen hierbij een leuk instructieboekje met interessante weetjes over de bloem, tips en een mooi groeischema die uiteraard mee naar huis mag worden genomen. Dit allemaal onder het genot van een beker limonade en iets lekkers.

Doe je ook mee en kom je met je bloem naar de prijsuitreiking op 19 augustus? Dan zal de deelnemer met de mooiste bloem en de langste steel een leuke prijs in ontvangst nemen. Volwassenen mogen natuurlijk ook deelnemen aan deze workshop!

De kosten bedragen €7.50 per kind inclusief een leuk instructieboekje, personaliseerbare kweekset, bamboestokken voor het verpotten, limonade en iets lekkers én deelname aan de prijsuitreiking op 19 augustus

Meer weten of meedoen? Lees dan verder via de roze button. 

Kijk voor nog meer leuke uitjes ook eens op onze eropuit-pagina!

Hoeve Ravenstein

Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Openingstijden Zaterdag 25 maart om 10:00 Prijs €7.50 per kind inclusief een leuk instructieboekje, personaliseerbare kweekset, bamboestokken voor het verpotten, limonade en iets lekkers Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp?

Op kamp?

Wij hebben de leukste vakantiekampen in de zomervakantie voor je verzameld! Zeilkamp, hockeykamp, avonturenkamp, ponykampen.... Mét of liever zonder overnachting.

Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Bekijk alle kampen