Bobo vakantiedagenTerug naar het overzicht

Een super leuk kamp voor jongens en meisjes van 3 t/m 6 jaar in Naarden

Speciaal voor alle jongens en meisjes van drie tot en met zes jaar oud organiseert Sportivun, in samenwerking met het educatieve kleutertijdschrift Bobo, leerzame Bobo vakantiedagen.

Leerzaam en leuk: dat is de beste omschrijving van de Bobo vakantiedagen van Sportivun. De Bobo vakantiedagen sluiten helemaal aan op de belevingswereld van een kleuter. Het voorleesverhaal vormt de rode draad door de dagen, die volgens reguliere schooltijden plaatsvinden.

Er komen verschillende thema’s aan bod, zoals letters, getallen en kleuren. Alle activiteiten die je doet, hebben te maken met dat spannende voorleesverhaal over Bobo. Op deze manier blijft iedereen geboeid, de hele dag in beweging en wordt er spelenderwijs geoefend met bijvoorbeeld rekenen en taal. Oh ja…en misschien komt Bobo zelf ook nog even langs! 

Praktische info
Locatie: Naarden
Periode: meivakantie (3 t/m 5 mei)
Leeftijd: 3 - 6 jaar
Kosten: € 135,-


Meld je aan!
Ben jij erbij? Boek snel je kamp via de roze button

Kijk voor nog meer leuke, zomerse uitjes ook eens in onze uitagenda!

Sportivun

Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD Naarden
Openingstijden 3 t/m 5 mei 2023 Prijs Kijk voor de actuele tarieven op de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op kamp?

Op kamp?

Wij hebben de leukste vakantiekampen in de zomervakantie voor je verzameld! Zeilkamp, hockeykamp, avonturenkamp, ponykampen.... Mét of liever zonder overnachting.

Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Bekijk alle kampen