Zomer aan de ZuiderzeeTerug naar het overzicht

donderdag 13 augustus
Kom deze zomervakantie Vissen naar Verhalen in het Zuiderzeemuseum. Heerlijk in de buitenlucht!

Het Zuiderzeemuseum heeft deze zomer onwijs veel te bieden! Zo zijn er onwijs veel mooie, boeiende en interessante voorwerpen en unieke huizen en gebouwen te bewonderen. 

Zee vol verhalen 
Kinderen kunnen dit jaar letterlijk vissen naar verhalen in het buitenmuseum! Met een schepnet vissen zij letters op uit het water, waarmee zij de namen vormen van voorwerpen uit de omgeving. Is dit gelukt? Dan ontvangen zij een verrassing.

Kinderactiviteiten
Voor de kids is er van alles te beleven. Maak een puzzeltocht door het museumdorp en pimp een klompje bij het Knutselatelier. Het waterdoepark Expeditie Waterwerken biedt verkoeling en leert je over de waarde, kracht en betekenis van water. Vaar naar één van de verloren Zuiderzee-eilanden, test je overstromingskennis en verzamel in de tussentijd stukjes van de geheime code. 

Onze Kidsproof-reporters zijn er geweest en kijk eens hoe gaaf het daar is:


Reserveren
Kom jij ook naar het Zuiderzeemuseum? Vergeet dan niet vooraf je ticket te reserveren. Je reserveert een starttijd, dus zorg ervoor dat je op tijd bent! 

Klik op de roze button voor alle getroffen maatregelen die het museum heeft genomen om een bezoek zo veilig en leuk mogelijk te houden. Bekijk de dagagenda voor een actueel overzicht van de verschillende activiteiten. 

Zuiderzeemuseum

Wierdijk 12-22
1601 LA Enkhuizen
Openingstijden Op reservering dagelijks van 10:00 tot 17:00. Let op: vooraf online reserveren! Prijs Reguliere entreeprijzen Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips