icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

HemelbestormersTerug naar het overzicht

vrijdag 20 augustus
Kom je in de vakantie boven in Grote Kerk van Naarden kijken? Kom naar de Hemelbestormers!
Als je een bezoek brengt aan Grote Kerk Naarden, dan zie je hoog boven je een uniek kunstwerk: het tongewelf uit 1518. Het beschilderde hout is vanaf de grond al vijf eeuwen te zien, op 25 meter hoogte. Tot en met 29 augustus doet zich de unieke kans voor om elk detail, elke gezichtsuitdrukking en de meest fantasievolle fabelwezens van dichtbij te ontdekken. 

Audiotour
Met een steigertrap ‘bestorm’ je de geschilderde hemel. Een audiotour, op je eigen smartphone, leidt je rond. Ook gaat er een begeleider van Grote Kerk Naarden mee die vragen beantwoordt en meer kan vertellen over het tongewelf.

Opdrachten voor kinderen
Tijdens de zomer krijgen kinderen een leuke zoekopdracht en/of kleurplaat mee. Aansluitend kan ook Grote Kerk Naarden, een rijksmonument, worden bezichtigd met audiotour. Voor kinderen zijn er gratis kinderroutes.

Online kaarten reserveren
Toegangskaartjes gaan per tijdslot en kunnen online én aan de deur worden aangeschaft. In de zomervakantie zijn ze geopend van woensdag t/m zondag. Klik via de roze button door naar de website om kaarten te bestellen.


Veel plezier!


Tip: kijk hier voor meer leuke uittips in de zomerakantie >>>

Grote Kerk Naarden

Markstraat 13
1411 CX Naarden
Openingstijden woensdag en zondag van 13-17u
donderdag, vrijdag en zaterdag van 11-17u
Prijs €12,50 incl. audiotour, kinderen tot 12 jaar €5 (onder begeleiding van een volwassene) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

De leukste tips