icon-closeConcertgebouw week 22
icon-closeConcertgebouw week 22

Speeltuinen weer openTerug naar het overzicht

dinsdag 23 juni
Corona update - Speeltuinen in 't Gooi gaan weer open!
Met de versoepeling van de corona-maatregelen gaan ook speeltuinen weer open. Let op: bij de speeltuinen zijn extra maatregelen van toepassing en soms wijken de openingstijden af. Lees voor je bezoek dus altijd eerst even de voorwaarden!

Speeltuin Don Bosco
Vanaf 15 mei kunnen kindjes uit de buurt hier weer buitenspelen. Speeltuin in Weesp is open op woensdagmiddag, donderdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagmiddag. Er zijn tijdsblokken en er is een maximum van kinderen dat tegelijk toegelaten wordt per keer.

Speeltuin Heidezicht 
In Bussum kunnen de kindjes weer veilig spelen. Heerlijk aan de hei, waar je voorafgaand ook fijn kunt wandelen. Vanaf 1 juni is het theehuis Heidezicht ook weer open. Wel met alle nodige maatregelen, deze vind je bij de ingang.

Speelpark Oud Valkeveen
Ook het speelpark in Naarden is weer open. Wel heel voorzichtig, ze starten langzaam op om te kijken of de maatregelen voldoende zijn. Hou de site goed in de gaten en reserveer vooraf online je tickets. Wij houden je op de hoogte als er nieuwe info is!

Natuurspeeltuin 's Graveland
Het bekende speelnatuur van Natuurmonumenten naast Café Brambergen is ook echt een top plek. Het terras is vanaf 1 juni ook weer toegankelijk met de geldende maatregelen. Hier heb je de ruimte en zit je midden in de natuur. Heerlijk om ook een flinke wandeling te maken.

Speelbos 't Laer
Heb jij thuis echte avonturiers? Dan is dit de perfecte speelplek voor jullie. Er is van alles te ondekken en er zijn veel leuke natuurlijke speelelementen. De waterpomp zorgt ook altijd voor veel pret bij de kinderen. Rondom het speelbos staat een omheining van hout waardoor je kinderen niet zomaar weg kunnen.

Erfgooiersspeeltuin 
Vanaf 1 juni willen zij ook weer open, uiteraard ook met de nodige maatregelen die zij ook allemaal met de vrijwilligers opzetten en hanteren. Hoe fijn dat dit straks weer kan :-)


Bekijk hier de blog met meer info en richtlijnen >>>Tip: Kijk hier voor meer leuke tips voor het hele gezin!

Kidsproof Gooi


Hilversum
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk