Super Zomerfilms bij VUETerug naar het overzicht

woensdag 4 augustus 2021
Er draaien deze zomervakantie super leuke kinder- en familiefilms bij VUE Hilversum.

Er is weer genoeg te bekijken bij VUE Hilversum. Je checkt het volledige aanbod hieronder: 

De Flummels
Ed en zijn zus Op zijn Flummels. Flummels zijn schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ed en zijn zus zijn echter onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. Een zoveelste poging om indruk te maken op de andere Flummels gaat helemaal mis... 

De Croods 2: Een nieuw begin
De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. 

Tom & Jerry
De strijd tussen de twee rivalen laait weer op in Tom & Jerry. Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen.

Pieter Konijn op de vlucht
In Pieter Konijn op de vlucht is de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn terug. Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, toch kan Pieter zijn reputatie maar niet van zich afschudden. 

K3: Dans van de Farao
Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit.

Buurman & Buurman: Bakken en Grillen
Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… 

De Boss Baby: Familiezaken
In De Boss Baby: Familiezaken zijn Tim en zijn kleine broertje volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een huisvader en Ted directeur. Een nieuwe Boss Baby staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie over de films bij VUE, klik je op de roze button. 

Tip: Iets te vieren? Kijk dan ook eens op onze kinderfeestjespagina!

VUE cinemas Hilversum

Langgewenst 20
1211 BB Hilversum
Openingstijden Check voor alle draai- en speeltijden op de website via de roze button. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfst

Herfst

Wat is de herfst toch mooi met al die kleuren. Houd je van knutselen? Dat kan natuurlijk goed met alle schatten uit de natuur!

Maar we hebben ook weer de leukste uittips voor dit najaar!

Herfsttips