GOB Kind CentraalTerug naar het overzicht

Gastouderbureau Kind Centraal is een kleinschalig bedrijf met oog voor kwaliteit.
In de gastouderopvang is de opvang flexibeler, kleinschaliger en vaak goedkoper ten opzichte van de reguliere kinderopvang. Kinderen en ouders hebben te maken met 1 persoon (de gastouder) en daardoor zijn de lijnen directer.

Ben je op zoek naar goede, professionele kwaliteit in gastouderopvang voor een lager tarief? Bij Kind Centraal betaal je een vast bedrag vanaf €45 bureaukosten per maand ongeacht het aantal kinderen of opvanguren! 

Gastouderbureau Kind Centraal voelt het als haar taak om een pedagogisch klimaat te creëren dat zich kenmerkt door openheid, geborgenheid, veiligheid, een leeromgeving te bieden en uit te gaan van de talenten van het kind en te bevorderen dat het kind met plezier naar de gastouder gaat.

Voordelen van Gastouderbureau Kind Centraal:
- je betaalt géén inschrijfkosten
- er zijn géén extra administratiekosten voor de gastouder
- je zit niet voor een jaar vast aan de overeenkomst
- er zijn géén boeteclausules in de overeenkomst

Dit gastouderbureau staat voor professionele, betaalbare en betrouwbare gastouderopvang. Wil je meer informatie of een persoonlijk gesprek, klik dan hieronder via de roze button direct door naar de website.

Gastouderbureau Kind Centraal

Valkstraat 19
1223 LL Hilversum
Prijs vanaf €45 per maand bureaukosten (voor het hele gezin) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back 2 School Special

Back 2 School Special

Check hier nieuwe tips voor clubjes, feestjes en andere naschoolse activiteiten. Van stoere skateboardlessen en musicallessen tot jump feestjes en te gekke typecursus. Bekijk ze hier allemaal...

Back2school tips