icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Kinderopvang ToppieTerug naar het overzicht

Kinderopvang Toppie heeft drie vestigingen in Hilversum voor kinderen van 0-12 jaar.
De organisatie van Toppie bestaat uit twee algemeen directeuren, een vestigingsmanager per vestiging en twee pedagogisch medewerkers per groep per dag.

De pedagogisch medewerkers zijn minimaal in het bezit van een geldig diploma volgens de CAO kinderopvang. Ook werken zij met pedagogisch medewerkers in opleiding, zij volgen de opleiding SPW 3 of 4.
Zij vangen ziekte en vakantie van pedagogisch medewerkers zelf op door het inzetten van een “vliegende keep”. Zij is standaard 4 dagen per week werkzaam op Toppie en valt in waar nodig.
Op alle vestigingen is er een huishoudelijke hulp aanwezig, zij helpt met de dagelijkse en huishoudelijke werkzaamheden.

Toppie doet er alles aan om jou en je kind bij hen thuis te laten voelen.

Hieraan wordt onder andere aandacht besteed door:
•    Goede communicatie met ouders/verzorgers
•    Extra aandacht waar nodig
•    Over probleemsituaties te praten en deze samen op te lossen
•    Kinderen met geduld en liefde te begeleiden
•    Persoonlijke aandacht voor ieder kind
•    Bieden van een rustpunt

NSO
Op de naschoolse opvang is het de bedoeling dat de kinderen veelal zelf mogen bepalen wat ze willen doen. Tijdens vakanties werken wij met thema’s en maken wij uitstapjes, dit zorgt voor afwisseling en extra uitdaging. Zodra de kinderen uit school komen eten ze eerst een boterham en drinken ze melk (12.00 uur) of krijgen ze fruit of een koekje met limonade (15.00 uur). Aan het eind van de dag (17.00 uur) krijgen de kinderen een warme maaltijd aangeboden, ouders kunnen zelf aangeven of zij hier gebruik van willen maken.

Op alle vestigingen is een eigen moestuin. Hierin worden in de zomer worteltjes, radijsjes, aardbeien, komkommers en alle verschillende soorten groente en fruit geplant. Dit is een activiteit die gezamenlijk met de kinderen wordt uitgevoerd. Met de kinderen wordt ook de voortgang van de groei bekeken. Op het moment dat bijvoorbeeld de worteltjes klaar zijn, mogen de kinderen deze zelf plukken en aan het konijn geven. Op alle vestigingen van Toppie is een konijn aanwezig. Voor het konijn wordt samen met de kinderen gezorgd.

Kinderopvang Toppie

Hilvertsweg 162a
1214 JL Hilversum
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk