Kinderpraktijk Het GooiTerug naar het overzicht

Kinderpraktijk Het Gooi biedt hulpverlening op het psychosociale vlak aan kinderen en ouders.

Binnen Kinderpraktijk het Gooi is een jonge professionele praktijk waar zelfstandige professionals met verschillende disciplines werkzaam zijn. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de kinderpraktijk een breed aanbod van hulpverlening op het psychosociale vlak kan bieden.

Ergotherapie
Als ergotherapeute helpt Marjon Boer kinderen die problemen hebben in het handelen op school en thuis. Ze is gespecialiseerd in het werken met kinderen met ontwikkelingsproblemen en/of autisme.

Speltherapie
Mirjam Beuving-van Willigenburg is de speltherapeut. Speltherapie kan een kind helpen als hij/zij geremd wordt in zijn ontwikkeling doordat: hij/zij problemen heeft op sociaal-emotioneel gebied, hij/zij een ingrijpende gebeurtenis heeft meegemaakt, het kind emotionele problemen heeft of een periode slecht slaapt.

Psychologie
Eva Janssen biedt psychologische ondersteuning en begeleiding aan kinderen en hun ouders op cognitief, sociaal en emotioneel gebied. Je kunt bij de psycholoog terecht voor verschillende hulpvragen bij kinderen op sociaal, emotioneel en cognitief gebied. Je kunt hierbij denken aan problemen in de thuis- en/of schoolsituatie, gedragsproblemen, problemen in de sociale omgang of emotionele problemen.

Maatschappelijk werk
Saskia Kruis is de maatschappelijk werker binnen Kinderpraktijk het Gooi en zij ondersteunt ouders bij het omgaan met problemen in de opvoeding van hun kind. Zij is bekend met een diversiteit van problemen die bij kinderen, bij hun ouders of binnen het gezin kunnen spelen.

Trainingen bij Kinderpraktijk het Gooi
De Kinderpraktijk biedt een sociale vaardigheidstraining, kinderyoga en mindfulnesstraining voor kinderen.

Meer informatie
Wil je meer informatie of een afspraak voor een intakegesprek, klik dan hieronder direct door naar de website van Kinderpraktijk Het Gooi.

Kinderpraktijk Het Gooi

Boslaan 7
1217 CV Hilversum
Openingstijden Op afspraak Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Yahoo... zomervakantie!

Yahoo... zomervakantie!

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk! Tijd om leuke dingen te doen met de kinderen. Check onze zomertips!

Eropuit tips