icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

Kids Academy BijlesTerug naar het overzicht

Kids Academy in Laren biedt bijles in de vorm van intensieve taal- en rekencursussen.
In 12 weken leren ze leerlingen vaardigheden aan waar ze de rest van hun leven profijt van hebben en waardoor ze met plezier en zelfvertrouwen naar school gaan.

Kind centraal
Wekelijks krijg je 2 uur les in rekenen of taal, daarnaast oefen je elke dag ongeveer een half uur. Beginnend bij de basis wordt alles stap voor stap uitgelegd, totdat iedereen alles begrijpt. Per kind wordt bekeken welke methode het beste werkt en deze kunnen ze makkelijk aanpassen aan de behoefte van elk kind. Op deze manier wordt bij het kind centraal gezet in plaats van een methode.

Opfrislessen
Exclusief voor hun oud-leerlingen hebben ze voor alle voortgangs- en (Cito-) eindtoetsen opfrislessen en oefeningen om deze gericht voor te kunnen bereiden. Ook voor de Iep- en Route8 toets hebben zij pakketten samengesteld. Zo helpen zij hun leerlingen ook nog na de cursussen.

Samen werken
Daarnaast monitoren ze per leerling hoeveel huiswerk er gemaakt moet worden voor rekenen of taal. Achterstanden worden weggewerkt en samen wordt eruit gehaald wat er in zit.

Meer info
Klik voor meer informatie op de roze websitebutton!

Tip: kijk ook eens tussen de leukste clubjes van 't Gooi!

Kids Academy Laren

Brink 33
1251 KT Laren
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Tips voor thuis

Tips voor thuis

Corona - Lees onze blogs met tips voor thuis, thuiswerken, inspiratie voor een kinderfeestje thuis, leerzame apps en meer!

Bekijk