Kindercoach DaniëlleTerug naar het overzicht

Kindercoach Daniëlle biedt ondersteuning voor ieder kind.

Als ouder wil je de beste zorg en bescherming voor je kind. En je wilt dat het goed gaat met je kind. Een kind behoort op te groeien vrij van angst, gevaar en pijn. Maar soms loopt het anders en komt je kind in een situatie terecht waar het geen raad mee weet. Als kindercoach bied ik het kind “dat” steuntje in de rug die zij of hij nodig heeft. Daarbij staat het versterken van haar of zijn eigen kwaliteiten en talenten voorop.

Herken jij je kind in het volgende situaties?
- Gaat je kind niet graag naar school?
- Ben je net gescheiden en je kind gedraag zich ineens heel anders?
- Is je kind hoogsensitief en weet hier niet mee om te gaan?
- Heeft je kind last van (faal)angst?
- Andere hulpvragen waar ik mee kan helpen

Voor wie is Kindercoaching?
Kindercoaching is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar en hun ouders die op zoek zijn naar laagdrempelige en oplossingsgerichte ondersteuning. De aanpak is praktisch, toekomstgericht en kortdurend. De focus ligt op de eigen kracht, wijsheid en talenten van het kind. Als ouder heb je het ontzettend druk, kinderen moeten naar school, naar muziekles, sporten en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Zelf heb je daarnaast een baan en andere verplichtingen. Daarom kom ik als kindercoach naar jullie toe, op een tijdstip dat het jullie het beste past.

Rots en watertraining
Naast het individuele coachen geeft Daniëlle ook Rots en Water training. Dit kan individueel maar ook in groepsverband. Het doel van een Rots en Water training is het vergroten van de communicatieve- en sociale vaardigheden bij kinderen en jongeren en het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Meer info
Voor meer informatie over Kindercoach Daniëlle, klik je op de roze button. 

Kindercoach Daniëlle

Brinklaan 115 B6
Bussum
Openingstijden Op afspraak Prijs Zie de website van Kindercoach Daniëlle Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas in 't Gooi

Sinterklaas in 't Gooi

Vanaf zaterdag is Sinterklaas weer in ons land... dit jaar anders dan anders, maar dat hoeft niet minder leuk te zijn! Check onze thuistips en lokale activiteiten die wél door gaan

Sinterklaas tips