Tijd voor een kinderfeestje

20 januari 2020
Hiep hiep hoera het is januari!
Op zoek naar een verjaardagsfeestje voor in het nieuwe jaar? Hieronder vind je heel veel leuke tips!
Stoere Escape Room
Wil je een stoere uitdaging? Dan is de escape room van Plofhuis 3 bij Fort Uitermeer een te gekke tip. Lukt het jullie om binnen 1 uur de raadsels op te lossen en de sleutels te vinden? Dan kan het kanonsschot gelost worden... oren dicht!
Yes dit is echt mijn ding 


Voor alle kleine chefs
Is jouw kind dol op koken en bakken?Kook-jij-ook biedt leuke kinderfeestjes waarbij een heerlijk driegangenmenu of high maakt en samen gezellig van gaat genieten. Je krijgt ook nog eens alle recepten mee naar huis!
Smullen maar 


Graffiti liefhebbers opgelet
Graffiti art maken op je eigen feest is echt supercool! Je kunt ervoor kiezen om samen één graffiti kunstwerk te maken of ieder zijn eigen schilderij. Een professionele artiest geeft de feestjes van Graffitifun bij je thuis of op locatie!
Super stoer


Waanzinnig Jumpfeest 
Ben je gek op jumpen? Check dan het sportieve feestje bij Flight Deck 53 in de rijksmonumentale Clemenskerk in Hilversum. Super cool met vele extra's en incl. jumpsokken, 20 jumpen met een Flight Crew Instructeur en een cadeautje.
Check hier de extra opties





Feestje in de bios
Vier je kinderfeestje bij het Filmtheater Hilversum! Kijk samen een te mooie kinderfilm en geniet in de pauze van een lekker drankje en een zakje snoep. Voor de jarige is er zelfs een cadeautje! Een leuk feestje voor kids vanaf 6 jaar.
Welke film kies jij?


Zwemfeestje de luxe
Ben je op zoek naar een unieke locatie om je verjaardag te vieren? Bij R&A sports en swimming heb je het hele zwembad voor jezelf! Super bijzonder! Uiteraard zijn er badjuffen en meesters aanwezig voor de veiligheid.
Cool toch


De Wintertuin Experience
In de Wintertuin Experience kun je te gekke games spelen. Zo is er een speurtocht door het park met leuke opdrachten voor kids vanaf 3 jaar. Voor oudere kinderen is er een parkgame en een vette escape room. Een top locatie!
Bekijk alle games


Kids High Lemonade
Kom bij Bruis Blaricum lekker kletsen en lachen met happy & healthy snacks, zoals fruitspiesjes, cupcakes, zoete aardappelchips, groentefrietjes en onbeperkt limo. Speel in de speeltuin, de funfloor, met de Wii en in de bios.
Kijk snel


Feest in het zwembad
Roetsj over de 60 meter lange glijbaan, spring van de duikplank of ga met z'n allen in de whirlpool. Dit klinkt toch te gek? En als je liever een discofeestje of een zeemeerminnenfeestje hebt, het kan allemaal bij Sportcentrum de Zandzee!
Welk feestje kies jij





Je eigen workshop (6+)
Bij Singer Laren kun je terecht voor een creatief feestje. Een minitentoonstelling of fantasiedier maken, een meesterwerk kopiëren of een wolkenlamp knutselen? Het kan allemaal. Incl bezoek aan het museum voor een dosis inspiratie.
Dat is origineel


Ninja kinderfeestje
Wij vierden onlangs een Ninja kinderfeestje bij Osorezu. Wat een feest! Als aankomend Ninja krijg je samen met je vrienden een ninja pak te leen, doe je toffe spelletjes en sluit je af met een diploma. Bekijk hier onze ervaring!
Ninja worden, kijk hier


Feestje op de Ponyclub
Als je dol bent op paarden en pony’s, dan is een feestje op de Hilversumse Ponyclub een aanrader. Je maakt een ritje, speelt leuke spelletjes, krijgt een rondleiding, versiert een cake en je kunt zelfs kiezen voor een knutselactiviteit.
Paardenfeestje


Zeemeerminfeestje
Wil je weten hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin? Bij Optisport is je kans! In zwembad de Meent in Huizen volg je samen een te gekke workshop. Daarna vrijzwemmen en afsluiten met frietjes, limonade en een ijsje.
Duik in het avontuur 


Koken, knutselen en spelen
Ken je de te gekke koks van Restaurant LEUK in Bussum al? Samen bak je de lekkerste pizza's, snoep sushi, taarten of mini-cupcakes. Je mag zelf zeggen wat je lekker vindt. En nieuw dit jaar: Super slijm maken! Wat kies jij?
Dat wordt een superfeest





Kuntszinnig feestje
Wil jij een creatief feestje geven en iets gaafs maken in een echt atelier? Bij Kunstmakkers maak je je eigen kunstwerk om mee naar huis te nemen. Je kunt drukken met lego, linoleum snijden of je eigen T-shirt bedrukken.
Maak je mooiste creatie


Ridders en Prinsessen
Heb jij een echte ridder of jonkvrouw in huis? Dan is een kinderfeestje op Kasteel Sypesteyn van Fratz en Twwo écht een topper. Wij kunnen dit feestje absoluut aanrader. Lees en bekijk in onze blog wat je kunt verwachten.
Ridderfeest in beeld 

Geweldige musicallessen
Bij FanWork Musicals mag je laten zien wie je bent en ondertussen werk je aan alle disciplines van musical; zang, dans en acteren. De lessen volg je bij Het Sieraad aan de Postjesweg. Twijfel je? Volg dan eerst een proefles!
Het podium is voor jou


Alle kinderfeestjes in 't Gooi
Natuurlijk zijn er meer mogelijkheden. Daarom hebben wij op de site van alle kinderfeestjes in 't Gooi een mooi overzicht gemaakt. Verfijn je zoekopdracht en kies het feestje dat het beste bij je past! Fijne verjaardag...
Alle feestjes


Fijne verjaardag!
Maud