Corona update | Wat is weer open?

28 mei 2020
Coronatijd - Wat is weer open en toegankelijk voor kinderen? Tijdens deze coronaperiode kan er op dit moment al best veel!
Deze adresjes zijn weer open!

Filmpje pakken

Binnenkort kunnen we zelfs weer naar de bioscoop. Zowel VUE als het Filmtheater in Hilversum openen hun deuren weer voor publiek vanaf juni. Zij starten met maximaal 30 personen per zaal en zullen ook de RIVM-maatregelen hanteren, zodat zij voor iedere bezoeker de veiligheid kunnen bieden die er gevraagd wordt op dit moment. 



Terrassen met speelplekken

Vanaf juni mag de horeca ook weer open. De terrassen zijn aangepast en we kunnen weer genieten van een gezellig plekje in de zon of onder de parasol. Leuk met een speelplek voor de kids waar ze lekker de ruimte hebben. 
Bekijk een paar leuke terrassen met speelplekken in de buurt >>>



Kinderfeestjes die weer kunnen

Er zijn ook weer verschillende kinderfeestjes die weer gevierd kunnen worden. Zo is Bibelebon helemaal coronaproof en kun je ook weer volop feestjes organiseren in de natuur zoals bij Fikkie of Natuur is een Feest. Heerlijk buiten....!
Bekijk hier het overzicht met alle kinderfeestjes in't Gooi >>>



Zwemmen & strandjes

Met dit mooie weer wil je ook vooral lekker naar buiten. Ook hier proberen we natuurlijk zo veel mogelijk de drukte te mijden. Maar er zijn genoeg leuke plekjes te vinden. Bekijk hier een overzicht met alle leuke strandjes in de buurt. Helaas gaan niet alle buitenbaden open dit seizoen. Zo blijven het Bosbad de Vuursche en de Sijsjesberg gesloten deze zomer.



Loosdrechtse plassen & de Vecht

Ben je gek op varen? Huur dan een bootje om de Loosdrechtse plassen op te gaan of maak een mooie tocht over de Vecht. Dat is ook een prachtige omgeving. Je huurt een milieuvriendelijke sloep bij Greenjoy of bekijk de opties bij bijv. Ottenhome of in de Jachthaven in Naarden.

Speelplekken voor kinderen in 't Gooi

Er zijn al weer verschillende speelplekken geopend. Allemaal hanteren zij de nodig maatregelen. Deze kunnen per locatie verschillen ivm de grootte, de omgeving, de toestellen en het aanbod. Lees daarom vooraf altijd goed door welke regels er zijn. Als het ergens te druk is, wijk dan uit naar een ander fijn plekje. Er zijn er genoeg! Eerder hebben we al een overzicht met fijne speeltuinen en speelparken gemaakt. Hierin vind je welke speeltuinen open zijn en welke helaas nog niet toegankelijk zijn.



Op kamp deze zomer

De meeste vakantiekampen hebben ook groen licht gekregen en mogen hun aanbod coronaproof maken! superleuk als je vakantie niet door kan gaan, dat je toch nog een leuke zomer tegemoet gaat. Wat dacht je van ponykamp, engels summer camp hockeykamp, adventurekamp, zeilkamp.... het kan allemaal. Liever met overnachting? of juist liever zonder....
Bekijk ons overzicht met de leukste kampen in de buurt >>>


Veel plezier!

Groet,
Maud


Tip: bekijk hier meer blogs met inspiratie