Waar kun je WEL nog heen in 't Gooi?

13 maart 2020
13 maart 2020 - Het coronavirus zorgt ervoor dat veel locaties hun deuren moeten sluiten. Maar de hele dag thuis zitten is ook niks. Wij hebben een update welke uitjes nog wel toegankelijk zijn...
We hebben contact met veel partijen op onze website en we willen jullie graag zoveel mogelijk op de hoogte houden van de partijen die open zijn. We werken deze informatie continue bij.


Let wel
: check altijd eerst de website van de locatie zelf (roze button) om de actuele status te bekijken. Het kan zijn dat zij op een later moment toch andere maatregelen moeten treffen.


WIJ BLIJVEN DEZE INFORMATIE AANVULLEN EN UPDATEN!


Flight Deck 53 is open!
Bij het trampolinepark beperken ze het aantal jumpers tot max 30 per uur. Om drukte, rijen en groepen te voorkomen hebben zij een speciale link klaar gezet op hun website, zie hier:
https://www.flightdeck53.com/nl/beleid-coronavirus/


Kinderboerderij Huizen is open
Veel locaties moeten helaas de deuren sluiten. Wil je er toch even tussenuit? Kinderboerderij Canton in Baarn is wel open, lekker in de buitenlucht schapenlammetjes kijken, de kippen voeren of een konijn aaien. Een kopje koffie, thee of limonade drinken, een ijsje of een zakje chips eten aan een van de picknicktafels in het voorjaarszonnetje. Daarna kun je lekker ravotten in het mooie Cantonpark naast de kinderboerderij.

Veel andere kinderboerderijen zijn ook nog gewoon toegankelijk. Leuk om samen heen te wandelen en te gaan kijken bij de pasgeboren lammetjes. Kunnen de kinderen meteen lekker even in de speeltuin spelen.


Klimbos gaat open!
Klimbos Gooi-Eemland in Lage Vuursche gaat gewoon open zoals gepland op 28 maart. Lekker in de buitenlucht! Ze zorgen ervoor dat het park maar een paar mensen per keer toelaat. Dus je zult hier zeker niet meer dan 100 mensen tegelijk treffen. Bovendien is het lekker ruim opgezet. Een leuke tip als je het mij vraagt :-)


Sport- en muzieklessen
Gelukkig gaan veel kleine dansscholen, muzieklessen ed. wel gewoon door. Zwembaden geven aan, een aanpassing te doen zodat er alleen kleine groepen tegelijkertijd zijn. We hopen dat dat voorlopig nog zo kan blijven. Duimen jullie mee?


Filmhuis Bussum
Een leuke optie van het Filmhuis in Bussum: zij verwijzen bezoekers naar het aanbod van Picl, de ‘thuisbioscoop’. Zie https://picl.nl/theaters/filmhuis-bussum/  Zowel ‘De Grote Boze Vos’ als ‘Mijn bijzonder rare week met Tess’ zijn via Picl te bekijken. Leuk toch!


Meer filmpjes kijken?
Liever thuis een filmpje kijken? Met deze actie krijg je gratis Disney+ op proef. Pocahontas, Frozen, Marvel, zijn jouw kids ook dol op Disney films en series? Die van ons wel! Nu allemaal verzameld op Disney+. Dus als je een chilldagje hebt, weet je zeker dat ze passende films kijken. Tijdelijk gratis dus schrijf snel in!
Klik hier http://bit.ly/39N6aMx 


Optisport toegankelijk
Alle activiteiten van Optisport in de zwembaden en sporthallen blijven ook nog toegankelijk. Zij houden er strikt zicht op dat deze activiteiten nooit meer dan 100 personen goot zullen zijn.


Restaurant Bruis is open
Bij restaurant Bruis in Blaricum kan nog heerlijk worden gespeeld en gegeten. Zij houden er rekening mee dat er niet te veel mensen binnen zijn op het zelfde moment. Zeker niet meer dan 100!


Café Eethuys De Generaal in Baarn is open
Loop gezellig samen met je kleintje het Kabouterpad van Staatbosbeheer in het Baarnse bos! Met een opdrachtenboekje een heuse puntmuts en een knapzak ga je op pad. Terug bij de Generaal ontvangt je kind zijn eigen kabouterdiploma. Zo ben je heerlijk in de buitenlucht en geniet je van een fijn moment samen. Een echte aanrader!




Veel winkels en restaurants in 't Gooi zijn nog OPEN:
Restaurant 't Jagershuis in Lage Vuursche
Tiramisu by George in Hilversum
Dekselz in Bussum
Restaurant Chef aan de Werf in Hilversum
Restaurant de Paddestoel Hollandsche Rading
Dille & Kamille in Hilversum
Restaurant de Tafelberg in Blaricum



Locaties die GESLOTEN zijn t/m 31 maart
Theater Gooiland
Theater 't Spant
Theater City of Wesopa
Singer Laren
Beeld en Geluid
Het Muiderslot
Filmtheater Hilversum
Filmhuis Bussum
Podium de Vorstin
Kinderbeurs XXL
Museum Hofland 
Stichting het Spookbos
Hilversum Museum
Sparkelized




Foutje ontdekt?
Heb je een foutje ontdekt of heb je leuke aanvullingen of deze informatie, dan kun je ons altijd mailen op gooi@kidsproof.nl


Fijne dag!
En blijf gezond :-)

Groeten Maud