Hippe & betaalbare outfits voor kids

15 september 2022
Modeliefhebber Denise maakte een budgetlijstje met leuke, hippe musthaves voor in de kledingkast. Voor jongens en meisjes. Handig nu de herfst in aantocht is, de kids een groeispurt hebben gemaakt en de (energie)kosten de pan uitrijzen! Denise maakte dit lijstje in samenwerking met Wehkamp (#proudpartner).
Een doos vol hippe en betaalbare musthaves!
Stel je voor... een nieuwe outfit met een beperkt aantal kledingstukken, allemaal combineerbaar en voor een leuke prijs! 


Musthaves voor jongens: herfst - winter 2022


Voor de eerste herfstdagen
Mijn basisset voor de herfst bestaat uit een lekkere spijkerbroek, warme trui, laarsjes om buiten rond te banjeren en alvast een sjaal met bijpassende muts (van Sarlini) voor de eerste kou.  Onze jongenstweeling vindt knopen en ritsen in broeken maar niets. Deze jog jeans is dan ook hun favoriet. Mooie diepe kleur blauw, toffe details als doorgestikte stukken, biologisch katoen en een hele fijne prijs.



(Regen)Laarzen
Onmisbaar! Bij ons lopen ze hier het meest op regenlaarzen. Met buitenspelen, wandeling door het bos, naar school. Daarom is een stevige zool en een goed voetbed belangrijk. Deze Igor laars valt niet alleen in de smaak qua uiterlijk, maar ook door de fijne eigenschappen. Helemaal leuk...ze zijn er in 4 kleuren!



Trui & broek
De grove breisels zijn echt een trend nu. Verliefd op deze! Deze trui voor zowel jongens als meisjes van Your Wishes is gemaakt van katoen. Het model heeft een ronde hals en lange mouwen. Ideaal voor de koudere dagen. Lekker casual over een t-shirtje, maar ook heel mooi aangekleed met een blousje eronder. Het geruite broekje is lekker zacht en een echte eye catcher. Zo maak je er een hele andere outfit van!



Vest
Handig voor nu als tussenjas en straks als vest: lekker sportief, makkelijke rits en leuke details. Combineert met en op ALLES. In drie verschillende kleuren, maar deze bosgroene kleur is een favoriet van ons.



Extra: wit overhemd

Er zijn maar weinig kledingstukken die keer op keer terug komen in onze kast. Een echte goede basic is de klassieke witte blouse. Voor onder een trui, vest en straks met de feestdagen met een vlinderstrik eromheen. Deze is goed geprijst en de strik krijg je erbij! ;)



Musthaves voor meisjes: herfst - winter 2022


De basis items
Ik koos dit spijkerjurkje als centrale item voor de outfits voor onze meiden. Opvallende trend en toch een basic. De ballonmouwen zijn niet alleen prachtig, maar ook handig! Zo kan je voor de koudere dagen gerust een long sleeve basic shirtje eronder dragen, zonder dat het te krap voelt. Nu nog te dragen met kniekousen, straks een maillot of dat leuke flared broekje eronder.



Bont giletje & flared broek
Dit is de blikvanger van de hele kast! Je kunt 'm aan twee kanten dragen. Mijn meiden dragen 'm nu als bodywarmer buiten en straks in de winter als vestje over een jurkje of shirtje. Dit broekje vinden ze hier een van de lekkerste zittende broeken. Stretch, geen knopen en verkrijbaar in hele leuke printjes. Fijn om nu met een basic t-shirtje te dragen en voor de koudere dagen een jurkje erover of een lekker vest.



Jas, muts, sjaal
Tedddddy! Onze meiden dragen het liefst zo lang mogelijk een tussenjas. Ideaal ook, want daardoor dragen ze altijd veel laagjes. Deze jas is echt een topper. Naast heel betaalbaar, ook super tof en verkrijgbaar in heel veel kleuren. Koud krijgen ze het voorlopig niet. Een mooie zacht gebreide muts en sjaal in uni maken de look helemaal af!



Laarzen

Onmisbaar! Bij ons lopen ze hier het meest op. Plassen stampen, dansen in regen, snel aanschieten om lekker buiten te spelen. Daarom is een stevige zool en een goed voetbed belangrijk. Deze Igor laarzen vallen niet alleen in de smaak qua uiterlijk, maar ook door de fijne eigenschappen. Helemaal leuk...ze zijn er in 4 kleuren!

Extra: basic shirt & vrolijke kniekousen
Erop, eronder of erover: een basis effen shirtje kan je op zoveel verschillene manieren dragen. Een echte musthave voor in de kast. Deze heeft ook nog een licht opstaand kraagje, lekker voor de koudere dagen. Tip! Ik bestel er altijd twee tegelijk van dezelfde maat, komen ze de week goed mee door.

Hoe tof zijn deze kniekousen? Onze meiden dragen ze het liefst in deze periode van het jaar.  Ze gaan per drie, leuk printje en twee goede basis kleuren.



Wij zijn klaar voor het najaar! Heb jij de favorieten al geshopt?

P.s. Nog meer leuke budget merken zoals C&A, Hema en WE shop je hieronder via de roze website button. En mocht je op zoek zijn naar een paar merk-pareltjes, dan ben je bij partner Wehkamp ook aan het goede adres. Met merken als Fresk, Lil' Atelier, Looxs, Name-it, Noppies, Z8, Tommy Hilfiger en heel veel meer!

Note van de redactie: Kidsproof X Wehkamp. Kidsproof werkt samen met Wehkamp. Alle producten zijn persoonlijk door Denise gekozen en echt haar favorieten. Naar de website