Kerstdiner afhalen/bezorgen in coronatijd in het Gooi

23 november 2020
Brunchen, lunchen, of uitgebreid dineren! Wij laten het thuis bezorgen. Heerlijk genieten van de lekkerste gerechten, de mooiste wijnen en super luxe toetjes (want daar zijn de kids dol op). Bovendien helpen we zo ook de lokale horeca een beetje. Hieronder een paar lokale tips die ik graag met jullie deel
Bezorg- en afhaalservice van restaurants in 't Gooi
Corona-update: helaas nog geen restaurants open met kerst, maar we kunnen gelukkig nog wel de lekkernijen van de lokale restaurants bestellen. Bij onderstaande tips denken ze ook aan de kids ;-)

Kerstontbijt / kerstbrunch van 't Bluk

Tweede Kerstdag gaat Theehuis 't Bluk niet alleen ontbijtjes bezorgen, maar ook brunches! In ieder geval in Laren, Hilversum, Huizen, Blaricum, Baarn, Eemnes, Naarden, Almere en Bussum. Bestel nu vast een heerlijk ontbijt of brunch, middels een WhatsApp bericht of email (info@bluk.nl).
Bestel snel, want OP=OP!
Geniet deze kerst onder andere van verse croissants, verse sappen, carpaccio, cheese cake en american pancakes...

Zij bezorgen het ontbijt tussen 08:00-11:00 en de brunch tussen 11:00-13:00. De bezorging is gratis!
Naar 't Bluk >>>

Kerst High Tea thuis geleverd

De Wintertuin Experience heeft ook weer een heerlijke Kerst High Tea met een speciaal aanbod voor de kids. Je krijgt de lekkernijen in de prachtige theehuis-verpakking geleverd. Bestel vóór 20 december gemakkelijk online. 
Bekijk hier meer info >>>




Kerstbox van Bruis Blaricum thuisbezorgd

Ga met kerst heerlijk thuis uiteten. Dat kan perfect met de kerst of brunch boxen van Bruis! Met deze Kerstboxen tover je eenvoudig en snel een kerstbrunch of 3, 4 of 5-gangen kerstdiner op tafel. Je hoeft alleen nog maar te genieten! Wil je weten wat erin zit?
Bekijk hier alle info >>>



Totaal concept met heerlijke proeverijen

De proeverijen van de Open Keuken is ook echt een top aanrader. Wat een leuk compleet concept bieden ze hier toch! Bij je bestelling zit een persoonlijke note, wat het natuurlijk altijd extra leuk maakt. De liefde voor hun klanten straalt ervan af. Verder leveren ze heerlijke proeverijen, allemaal kleine gerechtjes (ook voor de kids) waar iedereen lekker van kan proeven. De QR-codes maken het concept af, je krijgt instructies voor je tafel, een welkomswoord en instructies. Echt superleuk gedaan.
Bestel vooral een avond bij de Open Keuken!




Turkse lekkernijen van Baak

Je denkt er misschien niet zo snel aan; de Turkse keuken, maar wat hebben wij gesmuld van de typisch Turkse gerechten van Baak. Ik kom er altijd al graag, maar nu ze ook thuisbezorgen voeg ik deze graag aan mijn lijstje met favorieten. Gevulde aubergines en mooie couscous salades om je vingers bij af te likken. Voor kids een kakelverse traditionele turkse pizza! En natuurlijk als toetje de echte baklava.
Doe jezelf en de rest van je gezin een plezier en bestel binnenkort een avond bij Baak!




Meer tips in 't Gooi

Heb jij nog leuke tips om te delen? Mail ons gerust je tips en waarom je juist daar graag je maaltijden voor het hele gezin besteld. Wij delen deze tips dan weer graag met andere ouders. 


Kerstvakantie-uitjes in 't Gooi

Op zoek naar leuke uittips voor de vakantie? Er is weer heel veel leuks te doen voor kinderen: van creatieve uitjes en sportieve activiteiten tot een bezoekje aan een museum. Er is voor ieder wat wils! Onze Uitagenda staat bomvol leuke kerstvakantie-uitjes in 't Gooi
Kijk snel >>>