Kidsproof blogTerug

De 10 tofste terrassen in 't Gooi!

2 juni
Dol op terrasjes maar wil je wel eens een ander fijn plekje, wij hebben de fijnste plekjes in 't Gooi voor je op een rij gezet.

Theehuis Heidezicht met grote speeltuin in Bussum

Aan de rand van de Bussumse hei ligt dit prachtige theehuis met aan beide kanten een ruim terras. Heerlijk om te combineren met een wandeling of fietstocht. Je kunt hier ook lekker blijven eten. De kinderen vermaken zich kostelijk in de grote speeltuin die helemaal omheind is... wel zo veilig!
PorterHouse aan het water in Naarden

Bij het PorterHouse in Naarden kun je uitgebreid genieten op het terras aan de haven van lekker eten, goede service en een heerlijk sfeertje. Je kijkt uit over het water en de boten en kunt eenvoudig de kinderen in de gaten houden in de speeltuin! Deze is omheind, maar vraag ook gerust naar de zwemvesten.
Terras en speeltuin bij Bruis Blaricum

Bij Bruis is het alle seizoenen fijn, maar met mooi weer is het helemaal genieten geblazen! Uitgebreid borrelen en daarna smullen van mooie gerechten in het zonnetje op het terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin en met het vele speelgoed. Neem vooral de tijd, want je wil hier niet meer weg...
Heerlijk terras van restaurant Lakes in Hilversum

Lakes heeft misschien wel het aller fijnste plekje voor een terras. Heerlijk beschut, tussen het groen, aan het water met stoelen om heerlijk in weg te zakken met een lekkere cocktail, mooi eten en een perfect sfeertje. Lakes is goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren. Ook leuk om een tafeltje te reserveren voor een romantisch dinertje voor twee!
De Groene Afslag in Laren

Nieuw, hip en duurzaam.... De Groene Afslag is absoluut een plek waar je geweest moet zijn! Vlak bij de afslag van de snelweg bij Blaricum (Crailo) vind je deze unieke plek. Super stijlvol ingericht met prachtige kunstobjecten waar je je ogen uitkijkt. Een heerlijke plek om te lunchen. Het restaurant is niet groot en de kaart niet super uitgebreid maar er staan allemaal lekkere dingen op en voor de kids ook gewoon een bammetje met choco! Plof neer op het terras en geniet...
PorterHouse in Huizen

Ook in Huizen geniet je natuurlijk van het water! Check vooral ook het terras van het PorterHouse in het Nautisch kwartier! Een mooi ingericht restaurant met aparte speelruimte voor de kids en natuurlijk een heerlijk terras. Geniet hier van ongecompliceerde gerechten van mooie kwaliteit en voor de kids is er een speciale menukaart. Enjoy!
Prachtig terras aan de hei, Tafelberg in Blaricum 

De Tafelberg in Blaricum heeft een groot terras, met heerlijke lounge plekken. De kinderen kunnen uitgebreid hutten bouwen en voetballen op de hei. Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen. Leuk om te combineren met een bezoek aan de schaapskooi of een uitgebreide wandeling. Kortom een echte aanrader! 
Terras en natuurspeeltuin bij Brambergen in 's-Graveland

Een absoluut favoriet terras van ons hele gezin is Café Restaurant Brambergen! Met de prachtige natuurspeeltuin, de bossen en het geogamepark is dit de perfecte plek voor ouders met kinderen. Geniet van de lekkerste gerechten in het zonnetje of juist onder de luifel. Hier ben je wel even zoet...!
Pannenkoeken bij 't Jagershuis in Lage Vuursche

Bij pannenkoekenhuis 't Jagershuis hebben ze zalige pannenkoeken met een verrassing voor de kinderen. Zowel aan de voor- als aan de achterkant is een groot terras. En er is een speeltuin in natuurlijke stijl met een waterpomp om lekker te kliederen. Reserveer snel een tafel, je kids zullen je dankbaar zijn!
Smullen en Spelen in Almere

Net iets buiten 't Gooi vind je het terras van Smullen & Spelen! Ook echt een aanrader om heen te gaan. Je kunt hier lekkere pannenkoeken eten en de kinderen kunnen zich uitleven in de avontuurlijke speeltuin met o.a. hutten bouwen, klimrek, vindplaats én een speciale peuterspeelplaats! Ben benieuwd wat jullie favoriete plekje is!
Geniet van de zomer....

Liefs,
Maud