icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Koningsdag kletspraat en bingo

22 april 2021
Met Koningsdag kleurt het hele land oranje, ook dit jaar! De oranje tompoucen vliegen over de toonbank (Mathijs Boon heeft heeeeele lekkere :-)), overal zijn (online) rommelmarkten én de koning gaat op bezoek in een stad. Met de gratis printables van Kidsproof.nl maak je van Koningsdag een extra gezellig feest. Download en print hier gratis de Koningsdag bingo en de Koningsdag Kletspraat.
Gratis downloads voor Koningsdag

Kidsproof Kletspraat Koningsdag

Denk je dat de koning thuis een kroon draagt? En wat zou je doen als je een dagje koningin was? Deze en meer leuke vragen vind je op de Koningsdag Kletspraat. Download 'm gratis hieronder!Koningsdag bingo

Lukt het jullie om alle vakjes af te vinken op Koningsdag? Speel met je mini's de Koningsdag bingo en ga op zoek naar typische Koningsdag-dingen. Download 'm door hieronder op de afbeelding te klikken.


Oranje recepten voor Koningsdag

Zin in iets anders dan een oranje tompouce, of wil je gewoon meer oranje lekkernijen? Bekijk dan ook onze blog vol lekkere oranje recepten.Tip: ben je uitgekletst met deze Kletspraat bekijk ook eens onze andere Kletspraat edities of één van de leuke kletsboeken van Gezinnig!