icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Meivakantie - uittips voor kinderen in 't Gooi

21 april 2021
De meivakantie staat voor de deur en de kinderen hebben toch echt 2 weken vrij van school. Wat gaan we doen? Wij kijken graag naar wat allemaal al wél kan! Lees hieronder onze favoriete tips...

Kleuterwandelingen met leuke opdrachten

Houden jullie ook van wandelen, ravotten en samen op ontdekking in de natuur? Dan is dit een leuke tip: je krijgt nu een gratis doe-pakketje met 2 kleuter-wandelingen als je donateur wordt van het Goois Natuurreservaat. Lees alles over de wandelingen en opdrachten en bekijk de actie.
Bekijk de actie >>>Parkspellen in de meivakantie in Baarn

Speel deze meivakantie de parkspellen van de Wintertuin in Baarn en geniet van het terras... dat mag weer! Gamen doe je NIET op de bank deze vakantie, maar lekker in het park in Baarn! Speel 3 verschillende parkspellen. Je speelt de spellen in het prachtig gerenoveerde Cantonspark.
Bekijk alle info >>>

Meet & Greet met YouTuber Kothom

Thomas Kort, ook wel bekend van zijn Youtube-kanaal Korthom, maakt al jaren video’s en online series als #SCHOOLTOUR, ‘Wat vindt Nederland van’ en ‘Tom & Mats in Amerika’. Tijdens een exclusieve Instagram Meet & Greet op vrijdag 7 mei van 13.00-14.00 uur vertelt hij je alles over het maken van video’s, hoe hij aan duizenden volgers komt en hoe hij van video’s maken zijn werk heeft gemaakt. Op vrijdag 7 mei neemt hij het Instagram account van Beeld en Geluid over, dus log in en ontmoet Korthom live vanuit je eigen huiskamer!
Check alle info >>>Speeltuin de Zoutkeet 

Plan een bezoekje aan speeltuin de Zoutkeet in Hilversum. Gezellig samen spelen in de zandbak, klimmen op de toestellen of slingeren aan de tokkelbaan.
Naar de Zoutkeet >>>

Rijksmuseum Stoepkrijt-challenge

Wil jij kans maken op heel coole playmobiel poppetjes? Doe dan mee met de Koningsdag stoepkrijt challenge van het Rijksmuseum en maak kans op Rembrandt, Het Melkmeisje of Marten en Oopjen in playmobiel. 
Bekijk de actie hier >>>Escape room voor thuis

Escaperoom-voor-thuis “De familie Groen in Avonturenland” van Living Story zorgt in roerige tijden voor vermaak aan de keukentafel! Wij hebben het gespeeld met alle kinderen en het is echt een aanrader. Enne.... binnenkort verschijnt er een nieuwe editie, dus je raakt niet snel uitgespeeld.

Bekijk alle info >>>


Buitenspelen bij Spelekids

In de vakantie kunnen kinderen bij Spelekids leuke buiten spelletjes doen onder begeleiding. Van levensgroot twister, ringwerpen, de vloer is lava en nog veel meer. In de pauze is er drinken en een zakje chips. Leuk toch!
Check alle info >>>Voetbalclinic in Naarden

Voetballen in de meivakantie? Dan is de jeugdclinic bij NVC een leuke tip! Op 5 mei organiseert de club in Naarden een leuke dag voor kids tussen de 6-12 jaar. Komt de dag niet uit? Ook na de vakantie is er plek om mee te trainingen (4+).
Meer voetbal info >>>

Boek een vakantiekamp voor de kids

Gaan jullie op vakantie? Of is het nog niet zeker? Wij hebben voor de zes weken zomervakantie in ieder geval al vakantiekampen voor de kids uitgezocht. Of je nu houdt van zeilen, dansen, paardrijden, sporten of science? Voor iedereen is er wel een kamp te vinden wat bij je past. Bekijk ons overzicht met vakantiekampen voor de zomer van 2021.
Bekijk alle kampen >>>