Paaseieren zoeken met kinderen in 't Gooi

25 maart 2022
Paaseieren zoeken blijft toch een traditie die je niet kunt overslaan met kleine kinderen! Er liggen er altijd heel veel in 't Gooi. Kunnen jullie ze allemaal vinden? Check hieronder waar jullie bij jou in de buurt op zoek kunnen gaan naar paaseieren. Wie weet komen jullie de paashaas ook nog wel tegen!
Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken in Hilversum

Bij de Erfgooiersspeeltuin zijn op eerste en tweede Paasdag extra veel paaseieren verstopt! De jaarlijkse grote aftrap van het speeltuinseizoen van deze te gekke speeltuin in Hilversum. Kunnen jullie alle eieren vinden en alle vragen beantwoorden? Aan het einde van deze speurtocht staat er wat lekkers voor jullie klaar.
Meer info

Brunchen, knutselen en paaseieren zoeken

In Blaricum kun je met de hele familie genieten van een heerlijk uitgebreide paasbrunch of -lunch. De kids knutselen paastasjes, zoeken buiten in de tuin naar de door de paashaas verstopte eieren en worden geschminkt. Ondertussen kunnen jullie als ouders ongestoord genieten in dit heerlijke familierestaurant.
Meer info



Pasen op het Muiderslot

Er hangt lente in de lucht! Met Pasen kun je bij Kasteel Muiderslot genieten van paaseieren en prachtige bloemen. Er liggen super veel eitjes verstopt in de pruimenboomgaard. Vind je het gouden ei? Dan win je een prijs! Ook is het atelier beide Paasdagen geopend. Hier kun je heerlijk komen knutselen.
Meer info

 



Vier Pasen!

Ook bij De Groene Afslag is het een en al Pasen. Hier wordt op eerste Paasdag feestelijk uitgepakt met een brunch, een markt en natuurlijk een eierenzoektocht!
Meer info

Paaseieren zoeken bij Pinetum

Bij Pinetum Blijdenstein zijn de paashazen ook langs geweest. De kids krijgen hier een mandje mee om de eitjes te zoeken. Ben je klaar met zoeken? Dan lever je de volle mand in voor een snoepje. Je kunt tijdens deze leuke dag zelfs als paashaas op de foto in een echt paashazenpak!
Meer info



Eieren zoeken in 's Graveland

Op tweede Paasdag komt de paashaas langs bij 's Graveland. De Paashaas zal op landgoed Boekesteyn eieren van verschillende vogels verstoppen. Ieder vogelei ziet er weer anders uit. Ga met de speurkaart op pad en vind bij alle eieren de juiste vogels. Vinden jullie ze allemaal?
Meer info

Lentefeest in Blaricum

Bij de Schaapskooi in Blaricum is er op tweede Paasdag een leuk Lentefeest! De kids kunnen lammetjes aaien, kleurplaten inkleuren en paaseieren zoeken. Ook staan de natuurgidsen en boswachters klaar om allerlei vragen te beantwoorden over de schapen, de hei en andere natuuronderwerpen.
Meer info



Paaseieren zoeken op Sypestein

Ook dit jaar komt de paashaas weer naar Kasteel Sypesteyn! Wil jij de paashaas ontmoeten, geschminkt worden en op zoek gaan naar de vele paaseieren die in de kasteeltuin verstopt liggen? Kom dan ook langs op tweede Paasdag!
Meer info




Fijne paasdagen!
Liefs,
Maud


TIP: Kun jij geen genoeg krijgen van al die leuke Paastips? Kijk dan ook eens bij onze andere Paasblogs!