14x favoriete afhaalspots in 't Gooi

5 januari 2021
Geen zin om te koken? Geen probleem, gelukkig zijn er veel ondernemers die ons de lekkerste maaltijden voorschotelen met een bezorg of afhaalservice. Maar denk ook aan heerlijke 'to-go' momentjes tijdens een wandeling. Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje...
Coronaproof afhaal- en bezorgservice in 't Gooi

Corona - bekijk hier onze favoriete tips

De Generaal in Baarn
Aan het Baarnse bos, bekend van onder andere de leuke Kabouterroute ligt Eethuys de Generaal. In tijden van de coronacrisis natuurlijk helaas gesloten, maar vanaf 10u in de ochtend krijg je hier heerlijk warme koffie en voor lunch en diner kun je niet alleen afhalen, maar leveren zij ook heerlijke gerechten bij je thuis!
Meer info >>>




Heidezicht in Bussum
We starten met de tip van Heidezicht. Een topplek waar je tussen 10 - 16 uur koffie, tosti's en zelfgemaakte appeltaart mee kunt nemen tijdens je wandeling of een middagje in de speeltuin...die is gewoon open. Een echte aanrader!
Meer info >>>



Theehuis 't Hooge erf 

In Baarn kun je na je wandeling heerlijke koffie, chocomel en lekkernijen afhalen in het Tiny Teahouse van 't Hooge Erf. 
Meer info >>>


Het Luik van Brambergen
Een tip die hier absoluut niet mag ontbreken is het afhaal luik van Café restaurant Brambergen in 's-Graveland. Hier kun je dagelijks je lekkers bestellen tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Neem het gezellig mee voor onderweg en maak een prachtige wandeling in de bossen of geniet met de kinderen in het speelbos!
Meer info >>>


Le Journal
De Take away van Le Journal in het centrum van Hilversum is ook helemaal ingericht op jullie bestellingen. Check de kaart voor het volledige aanbod.
Meer info >>>



Buiten in de Kuil
Een favoriete plek van ons om lekker de bossen in te gaan is bij 'Buiten in de kuil' in Baarn. Zij staan ook weer helemaal klaar met lekkere 'to go' hapjes en drankjes.
Meer info >>>


Las Tapas
De welbekende Las Tapas in Hilversum heeft alle lekkere tapas hapjes klaar staan om te bezorgen bij je. Mocht je het prettig vinden, dan kun je ze ook afhalen. Zo maak je thuis een gezellige avond met heerlijke spaanse lekkernijen!
Meer info >>>





Tokyo Loosdrecht
Bij ons thuis is sushi absoluut de favoriete maaltijd van de kinderen. Vaak een paar als voorgerecht, aangevuld met ossenhaaspuntjes voor de mannen en calamari en salades voor de meisjes, is dit een top maaltje tijdens feestelijke dagen in coronatijd. Met stip een aanrader!


Restaurant Baak in Hilversum
Wil je eens wat anders? Dan is Baak in Hilversum een leuke tip! Een fantastisch restaurant met heerlijke turkse gerechten die ze graag bij je thuis bezorgen. Wij hebben met het hele gezin gesmuld van alle lekkernijen. Zij hebben ook altijd heerlijke vegetarische gerechten op de kaart staan. Enne.... de traditionele baklava is een dessert wat je absoluut niet mag missen.... the best in town!



Speeltuin, kinderboerderij én snacks to-go!

Wil je er lekker even tussenuit met de kids, maar weg blijven bij de drukte... dat kan bij Kinderboerderij de Meent. Zij hebben ook de deuren moeten sluiten, maar vanaf 19 november kun je hier hopelijk weer terecht om met de dieren te knuffelen en iets lekkers te eten en drinken bij Juffrouw Jansen.
Meer info>>>

Pick up & delivery service - Porterhouse Naarden en Huizen

De restaurants van Porterhouse hebben niet alleen heerlijke gerechten klaar staan, ze hebben ook vaak leuke aanbiedingen. Je kunt je bestelling ophalen, maar als dat niet lukt komen ze het ook graag bezorgen. 



Nieuw in Hilversum: 30 ML Coffee & Food

Op de 's-Gravelandseweg in Hilversum is een nieuwe coffee-zaak geopend in oktober! We zijn er nog niet geweest, maar het beloofd heerlijke koffie te zijn met allerlei lekkere snacks... Op dit moment natuurlijk alleen 'to-go' ivm de coronaregels, maar wij gaan gauw kijken :-)




en ook....

IJssalon Buon Gusto in Hilversum levert heerlijk milkshakes, verschillende coffees, appeltaart en ijscoupes. Gaan jullie hier binnenkort ook iets lekker afhalen?


IJssalon Nelis in Weesp

Naast de hoorntjes en bakjes ijs is er nog zoveel meer om af te halen! Lekker door Weesp wandelen met een warme kop koffie of chocomel. Of haal hier een heerlijke ijstaart als toetje.


TIPS: Heb jij nog leuke tips die je graag met ons wil delen, mail ze dan naar gooi@kidsproof.nl.


Bekijk ook onze andere blogs vol inspiratie tips >>>