Juffen en meesters staken, wat gaan we doen?

30 oktober 2019
Help, de juffen en meesters staken.... wat nu? Er zijn allemaal leuke activiteiten gepland bij jou in de buurt. Wij hebben de leukste tips voor je op een rij gezet!
Kinderatelier en Museum Singer Laren
Bij Museum Singer Laren hebben ze speciaal voor deze stakingsdag extra kinderactiviteiten georganiseerd. Doe mee met de creatieve workshop en doe samen de speurtocht, speciaal voor kinderen! Vanaf 11 - 16 uur is Singer Laren open op woensdag 6 november.
Op stakingsdag naar Singer LarenTrampolinepark Flight Deck 53 in Hilversum
Heb jij thuis ook van die enthousiaste stuiterballen? Dan is het trampolinepark in de prachtige Clemenskerk een perfecte locatie om heen te gaan op deze stakingsdag. Tussen 12.00 & 17.00 is er ruimte voor kids tot en met 8 jaar en van 17.00 tot 20.00 is er speciaal tijd gereserveerd voor kids van 9 jaar en ouder. Leef je uit op de vele trampolines en oefen je tricks en kunsten in de bakken vol schuimrubbere blokken. Ouders kunnen heerlijk chillen met koffie en iets lekkers in de coffeeecorner. Ben je erbij? 
Trampolinepark Hilversum
Knutselen met kinderen
Geen zin om de hele dag op pad te gaan....? Zorg dat je spulletjes in huis hebt om gezellig te knutselen samen. Maak mooie herfstknutsels
Knutseltips voor de herfstZwemmen bij de Zandzee in Bussum

Voor alle waterratten is er bij zwembad de Zandzee een dag vol extra activiteiten. Voor veel kinderen is het zwembad natuurlijk een perfecte invulling voor zo'n extra vrije dag. Geniet ervan!
Zwemmen met de kinderenNaar Buiten
Zin om lekker naar buiten te gaan met de kids? Dat kan in 't Gooi natuurlijk op heel veel plekken. Of je nu houdt van een boswandeling, een kabouterpad met vragen en opdrachten of dat je lekker naar een speelbos of speeltuin wil, het kan allemaal.
- Wandelroutes met kinderen in de bossen van Lage Vuursche
- Kabouterpad in het Baarnse Bos
- Speeltuin Heidezicht in Bussum
- Speelbos 't Laer in HilversumPannenkoeken eten
Zin om er echt een feestelijke dag van te maken? Ga dan lekker pannenkoeken eten. Dat kan na een stevige boswandeling in Lage Vuursche, maar dat kan ook aan het water of in het centrum. Wij hebben de leukste pannenkoekenrestaurants in 't Gooi voor je op een rij gezet. Zo hoef je alleen nog maar een te kiezen! Eet smakelijk.
Pannenkoekenrestaurants in 't GooiFilmpje pakken
Extra dagje vrij met de kindjes vandaag? Hoe leuk is het om samen een filmpje te pakken? Check bij Vue Hilversum welke films er gedraaid worden op deze vrijdag! Er is vast een leuke film. Samen met een grote bak verse popcorn kan het niet anders dan een heerlijke middag worden. Veel plezier!


Veel plezier vandaag op deze 'extra vrije dag' met de kinderen!
Groeten,
Maud


Tip: lees ook onze tips om te gaan ontbijten met de kinderen!